Hap nasıl yutulur?

Ben bir epilepsi hastasıyım içmessem nöbet geçiriyorum İsrail malıysa ben ne yapabilirim adamlar bulmuş ilacını ne yapayım bu tür işleri ilaçlara katmayın bari

Ben bir epilepsi hastasıyım içmessem nöbet geçiriyorum İsrail malıysa ben ne yapabilirim adamlar bulmuş ilacını ne yapayım bu tür işleri ilaçlara katmayın bari
hocam birazcık yavaş ya geçirdiniz bildiğin

Hapı tek başına yutmak zor zaten. Hapı diline koy. Suyu da ağzın doluncaya kadar iç. Hap ağzının içinde yüzmeye başlarken hap ile beraber suyu yut. Beraberinde gidecektir.

Hocam hapı susuz yutuyorum sonra su içiyorum sorun olur mu? Yoksa su ile yutmaya çalıştığımda kusuyorum.

hocam birazcık yavaş ya geçirdiniz bildiğin
Epilepsi için kullanıldığını ben de biliyorum yazdığım şeyde bir hata yok nörolojik bir rahatsızlık için psikiyatrik bir ilacın kullanılması hatadır. 10 yıl okumakla doktor olunmuyor.

Epilepsi için kullanıldığını ben de biliyorum yazdığım şeyde bir hata yok nörolojik bir rahatsızlık için psikiyatrik bir ilacın kullanılması hatadır. 10 yıl okumakla doktor olunmuyor.

Hocam bari siz aktifsiniz cevap verebilir misiniz?

Tehlikeli mi bilmiyorum ama toz haline getirip içmeyi deneyebilirsin.

Hocam hapı susuz yutuyorum sonra su içiyorum sorun olur mu? Yoksa su ile yutmaya çalıştığımda kusuyorum.
Sorun olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…