Hap yutamıyorum

kureklahmacuq

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Macrol hap verdi doktor ve ben yutamıyorum. 2'ye kırıp denedim yutulmuyor, boğazımdan gitmiyor. Ne yapmam lazım, ezip içsem olur mu?

Arkadaşlar macrol hap verdi doktor ve ben yutamıyorum. 2'ye kırıp denedim yutulmuyor, boğazımdan gitmiyor. Ne yapmam lazım, ezip içsem olur mu?

Neden olmasın ezip için. Veya yediğiniz ekmeğin arasına ya da yemeğin içine atın illa yutarsınız.

Ben ezip içiyorum senin gibi ben de yutamıyorum bir problem yaşamadım bu güne kadar.

Su bardağının içine koyup suyu içerek yutmaya alıştırabilirsin kendini.

Mallesef hocam, Ezmeniz zararlı kendinizi kastırın bol su ile yutun.

Ben ezip içiyorum senin gibi ben de yutamıyorum bir problem yaşamadım bu güne kadar.

Hiç macrol kullandın mı? Bu sabah ezip içmeyi denedim yuttum fakat 5 kere kustum. Acı tadı ağzımda kaldı.

Su bardağının içine koyup suyu içerek yutmaya alıştırabilirsin kendini.

Antibiyotikte zehirlemez mi?

Neden olmasın ezip için. Veya yediğiniz ekmeğin arasına ya da yemeğin içine atın illa yutarsınız.

Olmuyor hasta olmaktan çekinir olduk.

Macrol lanet bir şey ben yediğim dönerin arasına falan koyuyorum içtiğimde.

Bu sabah ezip içtiğimde 5 dakika gibi bir süre sonra 5 defa art arda kustum. Acaba kana karışmış mıdır? Öyle tatlı tadı var ki yutulmuyor.

Arkadaşlar macrol hap verdi doktor ve ben yutamıyorum. 2'ye kırıp denedim yutulmuyor, boğazımdan gitmiyor. Ne yapmam lazım, ezip içsem olur mu?

Hapı kırma tadı acı olabilir miden bulanabilir yutarken ekmek içine sar suyla ıslatıp yut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…