SayDeath Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 792 Çözümler 1 4 Kasım 2024 #11 kureklahmacuq dedi: Hiç macrol kullandın mı? Bu sabah ezip içmeyi denedim yuttum fakat 5 kere kustum. Acı tadı ağzımda kaldı. Antibiyotikte zehirlemez mi? Olmuyor hasta olmaktan çekinir olduk. Genişletmek için tıkla... Hiç içmedim yalnız ne içersem içeyim acı tat ağzımda kalıyor. Bu yüzden ben boğazıma en yakın tarafa kadar kaşık ile getirip bırakıp su ile hemen içiyorum.
kureklahmacuq dedi: Hiç macrol kullandın mı? Bu sabah ezip içmeyi denedim yuttum fakat 5 kere kustum. Acı tadı ağzımda kaldı. Antibiyotikte zehirlemez mi? Olmuyor hasta olmaktan çekinir olduk. Genişletmek için tıkla... Hiç içmedim yalnız ne içersem içeyim acı tat ağzımda kalıyor. Bu yüzden ben boğazıma en yakın tarafa kadar kaşık ile getirip bırakıp su ile hemen içiyorum.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.989 Makaleler 15 Çözümler 469 Yer Türkiye Cumhuriyeti 4 Kasım 2024 #12 Doktordan daha ufak ilaç istemeniz gerek o zaman.
kureklahmacuq Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #13 Teru dedi: Doktordan daha ufak ilaç istemeniz gerek o zaman. Genişletmek için tıkla... Antibiyotiklerin ufağı var mıdır? Sanmıyorum.
Teru dedi: Doktordan daha ufak ilaç istemeniz gerek o zaman. Genişletmek için tıkla... Antibiyotiklerin ufağı var mıdır? Sanmıyorum.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.989 Makaleler 15 Çözümler 469 Yer Türkiye Cumhuriyeti 4 Kasım 2024 #14 kureklahmacuq dedi: Antibiyotiklerin ufağı var mıdır? Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Nispeten. En kötü ihtimalde şurup olarak yazabilir.
kureklahmacuq dedi: Antibiyotiklerin ufağı var mıdır? Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Nispeten. En kötü ihtimalde şurup olarak yazabilir.
kureklahmacuq Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #15 Teru dedi: Nispeten. En kötü ihtimalde şurup olarak yazabilir. Genişletmek için tıkla... Şurup çok isterim 17 yaşımdayım sanmıyorum yazacağını.
Teru dedi: Nispeten. En kötü ihtimalde şurup olarak yazabilir. Genişletmek için tıkla... Şurup çok isterim 17 yaşımdayım sanmıyorum yazacağını.
lowblade Picopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Kasım 2024 #16 kureklahmacuq dedi: Arkadaşlar Macrol hap verdi doktor ve ben yutamıyorum. 2'ye kırıp denedim yutulmuyor, boğazımdan gitmiyor. Ne yapmam lazım, ezip içsem olur mu? Genişletmek için tıkla... bak ne yap biliyon mu hapı diline koy ondan sonra o yokmuş gibi su iç o arada içmiş olursun zaten
kureklahmacuq dedi: Arkadaşlar Macrol hap verdi doktor ve ben yutamıyorum. 2'ye kırıp denedim yutulmuyor, boğazımdan gitmiyor. Ne yapmam lazım, ezip içsem olur mu? Genişletmek için tıkla... bak ne yap biliyon mu hapı diline koy ondan sonra o yokmuş gibi su iç o arada içmiş olursun zaten
kureklahmacuq Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #17 lowblade dedi: Bak ne yap biliyorsun mu hapı diline koy ondan sonra o yokmuş gibi su iç o arada içmiş olursun zaten. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.
lowblade dedi: Bak ne yap biliyorsun mu hapı diline koy ondan sonra o yokmuş gibi su iç o arada içmiş olursun zaten. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.
lowblade Picopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Kasım 2024 #18 kureklahmacuq dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... denedin mi az önce
Charmy Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 292 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #19 Bende yutamıyorum onun yerine hastalığın geçmesini istiyorsan doğal yöntemlerle denemelisin.
lowblade Picopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Kasım 2024 #20 Charmy dedi: Bende yutamıyorum onun yerine hastalığın geçmesini istiyorsan doğal yöntemlerle denemelisin. Genişletmek için tıkla... Doğal yöntemler derken? Ne yapıcaz
Charmy dedi: Bende yutamıyorum onun yerine hastalığın geçmesini istiyorsan doğal yöntemlerle denemelisin. Genişletmek için tıkla... Doğal yöntemler derken? Ne yapıcaz