Hap yutamıyorum

Arkadaşlar macrol hap verdi doktor ve ben yutamıyorum. 2'ye kırıp denedim yutulmuyor, boğazımdan gitmiyor. Ne yapmam lazım, ezip içsem olur mu?

Hocam laf etmeyin ama suyu goril Faruk gibi içerek deneyin isterseniz. Yani ağzınızı geniş açıp bolca su içerek.

Önceden denedim. Olmuyor boğazdan asla geçmiyor.

Seni çok iyi anlıyorum ekmek, su, zorla ne tür olursa olsun ben her yöntemi denedim yutamıyorum. Bazı insanlar böyledir yapacak bir şey yok kırıp için ben kırıp içtim bu güne kadar acı tad gelmesini istemiyorsan boğazına en yakın kısma kadar getirip direk su ile beraber içmen.

Kusma hissi için yanında tatlı bir şey bulundur direkt onu ye, iç.

Sen eziyor musun? Toz haline mi getiriyorsun? Ben öyle yapacağım. Kusmamak için hemen ardından Nutella yemeyi düşünüyorum.

Hocam ben şöyle yapıyorum ağzıma atıyorum salıyorum hapı sonra direk ona dilimle müdalehe etmeden bir anda suyu dikliyorum.

Arkadaşlar macrol hap verdi doktor ve ben yutamıyorum. 2'ye kırıp denedim yutulmuyor, boğazımdan gitmiyor. Ne yapmam lazım, ezip içsem olur mu?

Ayak başparmağınızı kaldırıp içmeyi deneyebilirsin. Bende eskiden içemiyorken bunu denemiştim ve olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…