Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.742 Makaleler 13 Çözümler 16 4 Aralık 2023 #1 4 tane hap aldım da bunları aynı anda içebilir miyim yoksa 5-10 dakika araylamı içmeli miyim? Antibiyotik, grip hapı vs var. Son düzenleme: 4 Aralık 2023
4 tane hap aldım da bunları aynı anda içebilir miyim yoksa 5-10 dakika araylamı içmeli miyim? Antibiyotik, grip hapı vs var.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 4 Aralık 2023 #2 Attacksaw dedi: 4 tane hap aldım da bunları aynı anda içebilir miyim yoksa 5-10 dakika araylamı içmeli miyim? Antibiyotik, grip hapı vs var. Genişletmek için tıkla... Aiç arka arkaya bir şey olmaz.
Attacksaw dedi: 4 tane hap aldım da bunları aynı anda içebilir miyim yoksa 5-10 dakika araylamı içmeli miyim? Antibiyotik, grip hapı vs var. Genişletmek için tıkla... Aiç arka arkaya bir şey olmaz.
KrizNoe Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 806 Makaleler 2 4 Aralık 2023 #3 Bende hali hazırda 3 ilaç kullanıyorum, aklıma takılıyor, var mı bilen biri aydınlatsın bizi Bir de çoğu hap neden tok içiliyor bunuda merak ediyorum.
Bende hali hazırda 3 ilaç kullanıyorum, aklıma takılıyor, var mı bilen biri aydınlatsın bizi Bir de çoğu hap neden tok içiliyor bunuda merak ediyorum.
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 4 Aralık 2023 #4 İlaçların ne olduğuna bağlı.Mesela Paracetamol hepsinde varsa Paracetamol zehirlenmesi geçirebilirsiniz. Doktorunuzun dediği önemli.
İlaçların ne olduğuna bağlı.Mesela Paracetamol hepsinde varsa Paracetamol zehirlenmesi geçirebilirsiniz. Doktorunuzun dediği önemli.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.742 Makaleler 13 Çözümler 16 4 Aralık 2023 #5 elon_muskk dedi: İlaçların ne olduğuna bağlı.Mesela Paracetamol hepsinde varsa Paracetamol zehirlenmesi geçirebilirsiniz. Doktorunuzun dediği önemli. Genişletmek için tıkla... Augmentin, İbucold C, Enzaflu var hocam.
elon_muskk dedi: İlaçların ne olduğuna bağlı.Mesela Paracetamol hepsinde varsa Paracetamol zehirlenmesi geçirebilirsiniz. Doktorunuzun dediği önemli. Genişletmek için tıkla... Augmentin, İbucold C, Enzaflu var hocam.
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 4 Aralık 2023 #6 Attacksaw dedi: Augmentin, İbucold C, Enzaflu var hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam doktor değilim bilgim yok Doktor size ne dediyse öyle yapın. Veya eczaneye gidip sorun.
Attacksaw dedi: Augmentin, İbucold C, Enzaflu var hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam doktor değilim bilgim yok Doktor size ne dediyse öyle yapın. Veya eczaneye gidip sorun.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.742 Makaleler 13 Çözümler 16 4 Aralık 2023 #7 elon_muskk dedi: Hocam doktor değilim bilgim yok Doktor size ne dediyse öyle yapın. Veya eczaneye gidip sorun. Genişletmek için tıkla... Yıllardır hap içerim de hiçbir zaman net bilgi bulamadım. Art arda içilir mi ya da süresi var mı meraktan sordum foruma.
elon_muskk dedi: Hocam doktor değilim bilgim yok Doktor size ne dediyse öyle yapın. Veya eczaneye gidip sorun. Genişletmek için tıkla... Yıllardır hap içerim de hiçbir zaman net bilgi bulamadım. Art arda içilir mi ya da süresi var mı meraktan sordum foruma.