GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Eylül 2020 #1 Günde 4 tane hap atıyorum. Dideral sabah akşam alıyorum. 2 tane de antidepresan atıyorum. Dideral ve antidepresanın birini üst üste içtim. Bir şey olur mu?
Günde 4 tane hap atıyorum. Dideral sabah akşam alıyorum. 2 tane de antidepresan atıyorum. Dideral ve antidepresanın birini üst üste içtim. Bir şey olur mu?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 1 Eylül 2020 #2 Doktorunuza danışınız. Hangi haplar olduğunu bilsek bile doktorunuzdan daha iyi bilemeyiz.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Eylül 2020 #3 Zakramoreas dedi: Doktorunuza danışınız. Hangi haplar olduğunu bilsek bile doktorunuzdan daha iyi bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Doktora taa 1 ay sonra gidecem.
Zakramoreas dedi: Doktorunuza danışınız. Hangi haplar olduğunu bilsek bile doktorunuzdan daha iyi bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Doktora taa 1 ay sonra gidecem.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 1 Eylül 2020 #4 @GreatArcher O süreyi beklemek zorunda değilsiniz diye biliyorum, belirli bir yerden özelikle mümkünse uzaktan iletişime geçmelisiniz.
@GreatArcher O süreyi beklemek zorunda değilsiniz diye biliyorum, belirli bir yerden özelikle mümkünse uzaktan iletişime geçmelisiniz.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 1 Eylül 2020 #5 Doktorun söylediği vakitler içerisinde kullanıyorsan zaten yanlış yapmıyorsundur. Zamanları mı kaydırdın?
Doktorun söylediği vakitler içerisinde kullanıyorsan zaten yanlış yapmıyorsundur. Zamanları mı kaydırdın?
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Eylül 2020 #6 Lodge dedi: Doktorun söylediği vakitler içerisinde kullanıyorsan zaten yanlış yapmıyorsundur. Zamanları mı kaydırdın? Genişletmek için tıkla... Hayır ikisi de akşam ama üst üste atıyom Bir de farklı doktor yazdı birini.
Lodge dedi: Doktorun söylediği vakitler içerisinde kullanıyorsan zaten yanlış yapmıyorsundur. Zamanları mı kaydırdın? Genişletmek için tıkla... Hayır ikisi de akşam ama üst üste atıyom Bir de farklı doktor yazdı birini.