Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 475 Çözümler 1 4 Ekim 2023 #31 ARDACD dedi: Tamam o zaman Kaspersky ve McAfee'yi dinleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Ve bir de benim yüklediğim happymod da kamera ve mikrofon erişim var ama izin vermedim hem kameraya hem mikrofona.
ARDACD dedi: Tamam o zaman Kaspersky ve McAfee'yi dinleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Ve bir de benim yüklediğim happymod da kamera ve mikrofon erişim var ama izin vermedim hem kameraya hem mikrofona.
ARDACD Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 1.401 Çözümler 12 Yer Merkez/Niğde 4 Ekim 2023 #32 Fnrbhce dedi: Ve bir de benim yüklediğim happymod da kamera ve mikrofon erişim var ama izin vermedim hem kameraya hem mikrofona. Genişletmek için tıkla... Affedersiniz ama zahmet olmuş. Yanlış anlamayın ciddiyim eğer izin verseydiniz kızlar Instagram'ınıza dolacaklardı.
Fnrbhce dedi: Ve bir de benim yüklediğim happymod da kamera ve mikrofon erişim var ama izin vermedim hem kameraya hem mikrofona. Genişletmek için tıkla... Affedersiniz ama zahmet olmuş. Yanlış anlamayın ciddiyim eğer izin verseydiniz kızlar Instagram'ınıza dolacaklardı.
Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 475 Çözümler 1 4 Ekim 2023 #33 ARDACD dedi: Affedersiniz ama zahmet olmuş. Yanlış anlamayın ciddiyim eğer izin verseydiniz kızlar Instagram'ınıza dolacaklardı. Genişletmek için tıkla... Derken?
ARDACD dedi: Affedersiniz ama zahmet olmuş. Yanlış anlamayın ciddiyim eğer izin verseydiniz kızlar Instagram'ınıza dolacaklardı. Genişletmek için tıkla... Derken?
Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ekim 2023 #34 ARDACD dedi: Affedersiniz ama zahmet olmuş. Yanlış anlamayın ciddiyim eğer izin verseydiniz kızlar Instagram'ınıza dolacaklardı. Genişletmek için tıkla... Kızlar dolsa iyi
ARDACD dedi: Affedersiniz ama zahmet olmuş. Yanlış anlamayın ciddiyim eğer izin verseydiniz kızlar Instagram'ınıza dolacaklardı. Genişletmek için tıkla... Kızlar dolsa iyi
ARDACD Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 1.401 Çözümler 12 Yer Merkez/Niğde 4 Ekim 2023 #35 Fnrbhce dedi: Derken? Genişletmek için tıkla... Espri yapıyorum hocam ama izin verseydiniz gerçekten internete yayılabilirdi.
Fnrbhce dedi: Derken? Genişletmek için tıkla... Espri yapıyorum hocam ama izin verseydiniz gerçekten internete yayılabilirdi.
Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 475 Çözümler 1 4 Ekim 2023 #36 ARDACD dedi: Espri yapıyorum hocam ama izin verseydiniz gerçekten internete yayılabilirdi. Genişletmek için tıkla... İzin vermedim zaten
ARDACD dedi: Espri yapıyorum hocam ama izin verseydiniz gerçekten internete yayılabilirdi. Genişletmek için tıkla... İzin vermedim zaten
ARDACD Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 1.401 Çözümler 12 Yer Merkez/Niğde 4 Ekim 2023 #37 Fnrbhce dedi: İzin vermedim zaten Genişletmek için tıkla... Bende ondan zahmet olmuş demiştim.
Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 475 Çözümler 1 4 Ekim 2023 #38 Kagan61 dedi: Kızlar dolsa iyi Genişletmek için tıkla... Suriyeli zenci Ahmet'te DM'den yavşıyabilir
ARDACD Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 1.401 Çözümler 12 Yer Merkez/Niğde 4 Ekim 2023 #39 Fnrbhce dedi: Suriyeli zenci Ahmet'te DM'den yavşıyabilir Genişletmek için tıkla... O kim?
Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 475 Çözümler 1 4 Ekim 2023 #40 ARDACD dedi: O kim? Genişletmek için tıkla... Ben uydurdum