HAQQUS-GEN XX alınır mı?

Bak onu hiç görmemişim

Sıkıntı yok hocam. Eğer SSD değiştireceksenizde Samsung 500 GB önerimdir. Normalde toplama olsaydı o fiyata alınacak bir ürün olmazdı bu arada SSD.

Sıkıntı yok hocam. Eğer SSD değiştireceksenizde Samsung 500 GB önerimdir. Normalde toplama olsaydı o fiyata alınacak bir ürün olmazdı bu arada SSD.

Yani AGI'den iyidir fakat o fiyata alınacak ürün değil.

Bende 512GB exteria plus var dram olanından. Agi yi satarım diye düşünüyorum

Şu şekilde özelleştirme yaptım 27500tl tuttu. Taksitle alacağım için hem kartımın limiti yetti hemde kısmen istediğim gibi oldu. 29800tl gibi birşey oluyor taksitle sence iyimi? Fikrini alabilir miyim?

Daha çok rekabetçi oyunlar mı oynuyorsunuz yoksa hikayeli mi?

Ben sadece Knight Online ve Metin2 oynuyorum. Bir de ufaktan yazılımda kendimi geliştirmeye çalışıyorum

İkisi de sistemi çok zorlayacak oyunlar değiller. Eğer başka hiçbir oyun oynamam diyorsan bütçeyi düşürebilirsin.

İkisi de sistemi çok zorlayacak oyunlar değiller. Eğer başka hiçbir oyun oynamam diyorsan bütçeyi düşürebilirsin.
Tek client ile evet zorlamıyor. Ama ben 8 client birden açıyorum ek yardımcı program ile birlikte. O yüzden ram yüklendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…