HAQQUS-GEN4 sistem alınır mı?

yunusemrebinis

Hectopat
Daha fazla  
Bu linkteki sistemi almayı düşünüyorum, sadece oyun amaçlı kullanacağım. Mantis 6800 düşünüyordum ama stoklarda kalmamış o sonra buna denk geldim, ekran kartı karşılatırmalarına baktım biraz örneğin şu videoda oyunlara göre 10-30 FPS arası fark oluyor;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama Ryzen 5 5500 bu sistem için sizce yeterli olur mu? Sistem üzerinden onun değişikliğini de yapamıyorum maalesef.

Bütçe maksimum: 30.

O psuya güvenip o sistemi çalıştırmam ben aşırı kalitesiz duruyor. Değiştirme seçeneğin varsa iyi bir şeye yönel.

Benim 5600X yer yer darboğaz yapıyordu. 5500 kesin yapar, zaten 4.0 desteği yok. Anlamış değilim herkes Pcie 4.0 kartlara 5500 çakıyor. Enteresan...

Aynı site içerisinde malesef göremedim tavsiye edebileceğin bir sistem var mı 6800xt ?
Bu sistemin birleşenleri daha kaliteli ama işini görür mü bilemem.

Videoda da görüldüğü gibi 1440P'de kullanılmış. Eğer 1080P'de oynayacaksanız Ryzen 5 5500 böyle bir ekran kartını kaldıramaz. 1440P'de kurtarabilir. Ayrıca sistemin güç kaynağının güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Sistemin ekran kartı diğer parçalara göre fazla yüksek kalmış, dengesiz bir sistem.
O bütçeye daha iyi bir sistem toplanabilir.

Hocam konu açın size daha iyisini toplasınlar o bütçeye. Paranız boşa gitmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…