5 579063 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 595 Çözümler 2 1 Ekim 2022 #31 Floggar dedi: Aldınızmı hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ben pek güvenemedim PSU'dan dolayı almıyorum.
Floggar dedi: Aldınızmı hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ben pek güvenemedim PSU'dan dolayı almıyorum.
0tac Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 1.402 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #32 Kasa olmadan demonte alınırsa mantıklı. Kasa güç kaynağını kendin takarsın. Floggar dedi: Hocam peki RAM'ler olarak hangisini tercih etmeliyiz ? Genişletmek için tıkla... Team TUF.
Kasa olmadan demonte alınırsa mantıklı. Kasa güç kaynağını kendin takarsın. Floggar dedi: Hocam peki RAM'ler olarak hangisini tercih etmeliyiz ? Genişletmek için tıkla... Team TUF.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 1 Ekim 2022 #33 0tac dedi: Kasa olmadan demonte alınırsa mantıklı. Kasa güç kaynağını kendin takarsın. Team TUF. Genişletmek için tıkla... çok mantıklı bişey dediniz öyle bişeyin olduğunu yeni fark ettim
0tac dedi: Kasa olmadan demonte alınırsa mantıklı. Kasa güç kaynağını kendin takarsın. Team TUF. Genişletmek için tıkla... çok mantıklı bişey dediniz öyle bişeyin olduğunu yeni fark ettim
Floggar Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Yer ㅤ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2022 #34 Peki özelleştirme olarak önerdiğiniz bir şey var mıdır hocam?
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 1 Ekim 2022 #35 Floggar dedi: Peki özelleştirme olarak önerdiğiniz bir şey var mıdır hocam? Genişletmek için tıkla... 10400f h510m kasa ve psu internetten alırsanız iyi olur ama şahsi görüşüm ordaki rampage kasadaki çok sorun çıkartmaz gibi
Floggar dedi: Peki özelleştirme olarak önerdiğiniz bir şey var mıdır hocam? Genişletmek için tıkla... 10400f h510m kasa ve psu internetten alırsanız iyi olur ama şahsi görüşüm ordaki rampage kasadaki çok sorun çıkartmaz gibi
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 2 Ekim 2022 #36 zeuswishing dedi: @messinicocugu Hocam alınır mı? Uzun süre kullanım için bakıyorum, biraz daha bekliyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Alınabilirdi hocam ama indirim bitmiş şu an gençer Gaming'teki 12100F+1650'li kasa alınabilir sonradan ekran kartı yükseltebilirsen o sistem iyi.
zeuswishing dedi: @messinicocugu Hocam alınır mı? Uzun süre kullanım için bakıyorum, biraz daha bekliyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Alınabilirdi hocam ama indirim bitmiş şu an gençer Gaming'teki 12100F+1650'li kasa alınabilir sonradan ekran kartı yükseltebilirsen o sistem iyi.