Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Ya ne saçma saçma cevaplar var burada arkadaşlar, adam 3 fanlı ekran kartı olan sistem atmış Ventus 2X atmışsınız, adam NVIDIA ekran kartı atmış siz AMD ekran kartlı sistem atmışsınız... @huseyin_yılmaz34 kardeşim sen AMD sistemi 5600 yapıp alabilirsin. Çok mantıklı bu sistem.
Ya ne saçma saçma cevaplar var burada arkadaşlar, adam 3 fanlı ekran kartı olan sistem atmış Ventus 2X atmışsınız, adam NVIDIA ekran kartı atmış siz AMD ekran kartlı sistem atmışsınız... @huseyin_yılmaz34 kardeşim sen AMD sistemi 5600 yapıp alabilirsin. Çok mantıklı bu sistem.
Yorumunuza bakarak biraz araştırma yaptım ama GAMEBOOSTER GB-PW909B kasasının böyle bir kronik sorun olduğunu hiçbir yerde bulamadım gamebooster markasını mı karalamaya çalışıyorsunuz ? Elinizde bir veri olmadan böyle ithamlarda bulunmanız hiçbir kişiye yakışmaz!
Yorumunuza bakarak biraz araştırma yaptım ama Game Booster GB-PW909b kasasının böyle bir kronik sorun olduğunu hiçbir yerde bulamadım Game Booster markasını mı karalamaya çalışıyorsunuz? Elinizde bir veri olmadan böyle ithamlarda bulunmanız hiçbir kişiye yakışmaz!