dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.180 Çözümler 7 5 Nisan 2023 #1 Üniversite değiştirmek istiyorum ama öğrenci işleri harcımı ödemezsem kaydımı silemeyeceğimi söyledi. Bu yıl sınava çok çalıştım kesinlikle sildirmem gerekli.
Üniversite değiştirmek istiyorum ama öğrenci işleri harcımı ödemezsem kaydımı silemeyeceğimi söyledi. Bu yıl sınava çok çalıştım kesinlikle sildirmem gerekli.
Duman0912 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 936 Çözümler 1 5 Nisan 2023 #2 Soru ne bu konuda borcu ödemeden sildiremezsin soru buysa.
dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.180 Çözümler 7 5 Nisan 2023 #3 Duman0912 dedi: Soru ne bu konuda borcu ödemeden sildiremezsin soru buysa. Genişletmek için tıkla... Soru buydu teşekkür ederim. Duman0912 dedi: Soru ne bu konuda borcu ödemeden sildiremezsin soru buysa. Genişletmek için tıkla... Hazırlıkta da kaldı iki defa oradan kurtarabilir miyiz? Son düzenleme: 5 Nisan 2023
Duman0912 dedi: Soru ne bu konuda borcu ödemeden sildiremezsin soru buysa. Genişletmek için tıkla... Soru buydu teşekkür ederim. Duman0912 dedi: Soru ne bu konuda borcu ödemeden sildiremezsin soru buysa. Genişletmek için tıkla... Hazırlıkta da kaldı iki defa oradan kurtarabilir miyiz?