Angellll Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Haziran 2022 #1 ID-Cooling SE-224-XT Red 120mm 4Pin PWM Ledli İşlemci Soğutucu ID-Cooling SE-224-XT Red 120mm 4Pin PWM Ledli İşlemci Soğutucu modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcialem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.harcialem.com Şu ürünü almayı düşünüyorum bence fiyatı çok uygun, daha önce alışverişi olan oldu mu?
ID-Cooling SE-224-XT Red 120mm 4Pin PWM Ledli İşlemci Soğutucu ID-Cooling SE-224-XT Red 120mm 4Pin PWM Ledli İşlemci Soğutucu modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcialem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.harcialem.com Şu ürünü almayı düşünüyorum bence fiyatı çok uygun, daha önce alışverişi olan oldu mu?
deMarc Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2017 Mesajlar 2.883 Çözümler 9 27 Haziran 2022 #2 Aynı soğutucunun beyazını aldım Harcıalem’den, sorunsuz geldi.
Angellll Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Haziran 2022 #3 Renklerinin herhangi bir performans farklılıkları yok değil mi?
deMarc Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2017 Mesajlar 2.883 Çözümler 9 27 Haziran 2022 #4 Angellll dedi: Renklerinin herhangi bir performans farklılıkları yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla yok. Yalnız Arctic markasının sıvı soğutucularında RGB fanlı modellerin fanı daha kötüydü. Yani soğutucu aynı olsa bile fanlara renk, ışık ekleyince ufak tefek performans farkları olabiliyor.
Angellll dedi: Renklerinin herhangi bir performans farklılıkları yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla yok. Yalnız Arctic markasının sıvı soğutucularında RGB fanlı modellerin fanı daha kötüydü. Yani soğutucu aynı olsa bile fanlara renk, ışık ekleyince ufak tefek performans farkları olabiliyor.
Angellll Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Haziran 2022 #5 I kadarı sorun değil ya fazla ısınan bir işlemci değil zaten kasa da kaliteli