imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #1 Bu sitenin Hepsiburada mağazasından bu termal macunu almıştım. Sitesi de güvenilir midir? Hepsiburada'dan aldığımda ürünü içinde kod gelmişti ve koddan bakıp ürünün orijinal olduğuna baktım. Orijinaldi. Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5W-Yüksek Performanslı Termal Macun Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5W-Yüksek Performanslı Termal Macun modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcialem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.harcialem.com
Bu sitenin Hepsiburada mağazasından bu termal macunu almıştım. Sitesi de güvenilir midir? Hepsiburada'dan aldığımda ürünü içinde kod gelmişti ve koddan bakıp ürünün orijinal olduğuna baktım. Orijinaldi. Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5W-Yüksek Performanslı Termal Macun Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5W-Yüksek Performanslı Termal Macun modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcialem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.harcialem.com
pumour Hectopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 1.142 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Ekim 2023 #2 Hiç duymadım, 50 TL fazla verip başka siteden almak daha mantıklı olur gibi. Daha önce satın alanlar da yazabilir.
Hiç duymadım, 50 TL fazla verip başka siteden almak daha mantıklı olur gibi. Daha önce satın alanlar da yazabilir.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #3 pumour dedi: Hiç duymadım, 50 TL fazla verip başka siteden almak daha mantıklı olur gibi. Daha önce satın alanlar da yazabilir. Genişletmek için tıkla... Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bu satıcıda orjinal midir acaba?
pumour dedi: Hiç duymadım, 50 TL fazla verip başka siteden almak daha mantıklı olur gibi. Daha önce satın alanlar da yazabilir. Genişletmek için tıkla... Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bu satıcıda orjinal midir acaba?
pumour Hectopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 1.142 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Ekim 2023 #4 imbaran dedi: Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bu satıcıda orijinal midir acaba? Genişletmek için tıkla... N11 üzerinde sahte ürün satabileceklerini düşünmüyorum, normal fiyatı Trendyol vs sitelerde 200-250 bandında zaten.
imbaran dedi: Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bu satıcıda orijinal midir acaba? Genişletmek için tıkla... N11 üzerinde sahte ürün satabileceklerini düşünmüyorum, normal fiyatı Trendyol vs sitelerde 200-250 bandında zaten.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #5 pumour dedi: N11 üzerinde sahte ürün satabileceklerini düşünmüyorum, normal fiyatı Trendyol vs sitelerde 200-250 bandında zaten. Genişletmek için tıkla... Aynı harci alem satıcısının Hepsiburada mağazasında almıştım orijinaldi. Bir sıkıntı çıkma ihtimali var mı ki. Çünkü fiyatı bayağı az. https://www.hepsiburada.com/magaza/harcialem Hepsiburada'da 9.4 puanı, N11'de 5 yıldızı var. Harcıalem - n11.com Harcıalem mağazasının benzersiz ürün seçenekleri, fiyatları ve kampanyaları n11.com ile Harcıalem mağazasında sizi bekliyor! www.n11.com
pumour dedi: N11 üzerinde sahte ürün satabileceklerini düşünmüyorum, normal fiyatı Trendyol vs sitelerde 200-250 bandında zaten. Genişletmek için tıkla... Aynı harci alem satıcısının Hepsiburada mağazasında almıştım orijinaldi. Bir sıkıntı çıkma ihtimali var mı ki. Çünkü fiyatı bayağı az. https://www.hepsiburada.com/magaza/harcialem Hepsiburada'da 9.4 puanı, N11'de 5 yıldızı var. Harcıalem - n11.com Harcıalem mağazasının benzersiz ürün seçenekleri, fiyatları ve kampanyaları n11.com ile Harcıalem mağazasında sizi bekliyor! www.n11.com
pumour Hectopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 1.142 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Ekim 2023 #6 imbaran dedi: Aynı harci alem satıcısının hepsi burada mağazasında almıştım orjinaldi. Bir sıkıntı çıkma ihtimali var mı ki. Çünkü fiyatı bayağı az. Genişletmek için tıkla... Satıcıya güveniyorsanız alabilirsiniz, 50 tl de cebinize kalır.
imbaran dedi: Aynı harci alem satıcısının hepsi burada mağazasında almıştım orjinaldi. Bir sıkıntı çıkma ihtimali var mı ki. Çünkü fiyatı bayağı az. Genişletmek için tıkla... Satıcıya güveniyorsanız alabilirsiniz, 50 tl de cebinize kalır.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #7 pumour dedi: Satıcıya güveniyorsanız alabilirsiniz, 50 TL de cebinize kalır. Genişletmek için tıkla... Durumu anladım hocam. Sitede kargo ücreti 50TL imiş. Bir farkı olmuyor yani. Thermal Grizzly TG K 001 RS Kryonaut 1Gr 12.5W Yüksek Performanslı Thermal Macun Fiyatları ve Özellikleri Buradan alacağım. Ayrıca harıcalem sanırım Türkiye distribütorü imiş.
pumour dedi: Satıcıya güveniyorsanız alabilirsiniz, 50 TL de cebinize kalır. Genişletmek için tıkla... Durumu anladım hocam. Sitede kargo ücreti 50TL imiş. Bir farkı olmuyor yani. Thermal Grizzly TG K 001 RS Kryonaut 1Gr 12.5W Yüksek Performanslı Thermal Macun Fiyatları ve Özellikleri Buradan alacağım. Ayrıca harıcalem sanırım Türkiye distribütorü imiş.