Harcialem güvenilir midir?

İlk defa duydum.
Risk almanızı önermem.

O anlamda demedim, trendyol üzerinden satın alım yaparsam arada trendyol olduğu için riski azaltmaz mı?
Azaltır orası doğru.
Size önerim bütçenizi söyleyin size fan bulayım 2 adet.

Azaltır orası doğru.
Size önerim bütçenizi söyleyin size fan bulayım 2 adet.
Bütçem çok şıkışık, 230 liraya idareten 2 adet fan istiyorum. Kaliteli olanları nispeten ucuza satanlar kargo parası da istiyor, güvenilir olanlar zaten pahalıya satıyor, o yüzden bütçeyi aşıyor. Kaliteli olmayanları da almaya gerek yok.

Kasa fanı buyurun hocam. Gamepower iyi bir markadır. İdarelik için iyi

O anlamda demedim, trendyol üzerinden satın alım yaparsam arada trendyol olduğu için riski azaltmaz mı?
Trendyol satıcı ile müşteri arasında bir köprü sadece. Satıcının Trendyolda satış yapması güvenilir olduğu anlamına gelmez hocam. Sitenin adını da ilk kez duydum bu arada

Harcıalem'in kendi sitesinden 1 adet ID-Cooling SE-224-XT Red işlemci soğutucu ve 4 adet ID-Cooling XF-12025 White fan aldım. Fiyatlar diğer sitelere göre nispeten daha uygundu. 2 günde kargolandı. 3 tane fan eksik gönderilmişti, onu Ankara'dan ekstra paket şeklinde 1 gün sonra gönderdiler. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım, ürünler sıfırdı ve zarar görmemişti. Daha önce alışveriş yapanlar da var, güvenilir bir site. Sadece 40 ₺ kargo alması ilginç bir durum. Ben bu fandan almıştım.

Bu fanlar yük altında sesli çalışıyor, uyarayım. Ancak vadettiği CFM değerine göre fena değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…