ExTeRM Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 27 26 Ağustos 2024 #1 Öğrenci pasaportu için harçsız pasaport talep yazısı nasıl alınır?
339606 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 252 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Ağustos 2024 #2 Google'da şöyle bir yazı buldum hocam: Pasaport Harcından Muaf Olabilmek İçin; Başvuru Formunun doldurularak birim öğrenci işlerine teslim edilmesi. Başvuru Formuna kabul mektubu eklenmelidir. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından teslim alınacak "Pasaport Harcı Yazısının" Nüfus Müdürlüklerinden onaylatılması. Vergi Dairesinde onaylatılan yazıyla birlikte Nüfus Müdürlüğüne başvuru yapılması. Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi İçerik Yönetim Sistemi oidb.anadolu.edu.tr Artı 0 Eksi
Google'da şöyle bir yazı buldum hocam: Pasaport Harcından Muaf Olabilmek İçin; Başvuru Formunun doldurularak birim öğrenci işlerine teslim edilmesi. Başvuru Formuna kabul mektubu eklenmelidir. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından teslim alınacak "Pasaport Harcı Yazısının" Nüfus Müdürlüklerinden onaylatılması. Vergi Dairesinde onaylatılan yazıyla birlikte Nüfus Müdürlüğüne başvuru yapılması. Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi İçerik Yönetim Sistemi oidb.anadolu.edu.tr