M Mruo Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #1 Evet diskim darbeye kalkıştı sanırım bir şey olur mu yoksa sıfırlayım mı? Dosya Ekleri Untitled.png 77,1 KB · Görüntüleme: 87
MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.192 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #2 Diskini 2 ye bölmüşsün. Artı 0 Eksi
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #3 Bölümlerden herhangi birine sağ tık sil deyin. Siyah olacak. Ona yine sağ tıklayıp yeni birim deyin ve farklı bir harf atayın. (Diskiniz silinir!) Artı 0 Eksi
Bölümlerden herhangi birine sağ tık sil deyin. Siyah olacak. Ona yine sağ tıklayıp yeni birim deyin ve farklı bir harf atayın. (Diskiniz silinir!)
KS KS M Mruo Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #4 Baş-ül Adam dedi: Bölümlerden herhangi birine sağ tık sil deyin. Siyah olacak. Ona yine sağ tıklayıp yeni birim deyin ve farklı bir harf atayın. (diskiniz silinir!) Genişletmek için tıkla... Direk disk gitmis benim onu anladim. Artı 0 Eksi
Baş-ül Adam dedi: Bölümlerden herhangi birine sağ tık sil deyin. Siyah olacak. Ona yine sağ tıklayıp yeni birim deyin ve farklı bir harf atayın. (diskiniz silinir!) Genişletmek için tıkla... Direk disk gitmis benim onu anladim.