mercovalo Decapat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #1 Kasamın hava akışı iyi değil ve önü mesh de değil. Önünü çıkarsam daha iyi olacağını düşünüyorum ve mesela Cyberpunk oynarken böyle kullanmayı düşünüyorum. Ama altta hard diskin önü boş yani açık, sorun olmaz, değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2020
Kasamın hava akışı iyi değil ve önü mesh de değil. Önünü çıkarsam daha iyi olacağını düşünüyorum ve mesela Cyberpunk oynarken böyle kullanmayı düşünüyorum. Ama altta hard diskin önü boş yani açık, sorun olmaz, değil mi?
ykH8eqLN Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 6 13 Aralık 2020 #2 Hayır. Sabit ve düz durursa bir problem olmaz.
Eyüp Köse Kilopat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 383 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #3 Kasanızın yan kapaklarını açsanız bile olur açıkcası ben öyle kullanıyorum.
Pilot18 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gökyüzü 13 Aralık 2020 #4 Hiçbir sorun olmaz sadece yanlışlıkla falan çarpma ve sabit tut yeter.
mercovalo Decapat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #5 Eyüp Köse dedi: Kasanızın yan kapaklarını açsanız bile olur açıkcası ben öyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tozlanmamask için ve herhangi bir kaza yaşanma durumu daha fazla olduğu için öyle kullanmıyorum. mercovalo dedi: Tozlanmamask için ve herhangi bir kaza yaşanma durumu daha fazla olduğu için öyle kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tozlanmaması* Tamamdır, yorumlar için teşekkürler
Eyüp Köse dedi: Kasanızın yan kapaklarını açsanız bile olur açıkcası ben öyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tozlanmamask için ve herhangi bir kaza yaşanma durumu daha fazla olduğu için öyle kullanmıyorum. mercovalo dedi: Tozlanmamask için ve herhangi bir kaza yaşanma durumu daha fazla olduğu için öyle kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tozlanmaması* Tamamdır, yorumlar için teşekkürler