2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 26 Mart 2024 #1 Tek hard diskte, 2 tane ayrılmamış alan var bunlar birleşmiyor, bu ayrılmamış alanları başka diske ekleme yapıyorum o zamanda diski dynamic yapma uyarısı veriyor. Nasıl 2 ayrılmamış alanı birleştiririm? Son düzenleme: 26 Mart 2024
Tek hard diskte, 2 tane ayrılmamış alan var bunlar birleşmiyor, bu ayrılmamış alanları başka diske ekleme yapıyorum o zamanda diski dynamic yapma uyarısı veriyor. Nasıl 2 ayrılmamış alanı birleştiririm?
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.210 Makaleler 4 Çözümler 3 26 Mart 2024 #2 Hard Diskte birimler nasıl birleştirilir? Laptoptan çıkardığım Hard Diski kutuya koydum, PC ye taktığımda 2 birim halinde olduklarını gördüm. Acaba bunları birleştirmenin bir yolu var mı ? www.technopat.net
Hard Diskte birimler nasıl birleştirilir? Laptoptan çıkardığım Hard Diski kutuya koydum, PC ye taktığımda 2 birim halinde olduklarını gördüm. Acaba bunları birleştirmenin bir yolu var mı ? www.technopat.net
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 26 Mart 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile yaptım minitool programı paralı maalesef.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile yaptım minitool programı paralı maalesef.