w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 19 Eylül 2022 #1 Dostlar hard disk arasına kağıt koydum oynuyor yerinden diye, bir sıkıntı, sorun oluşturur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2022
F FearOnEyes Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 276 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Eylül 2022 #2 Herhangi bir sorun olmaz hatta oynaması daha sıkıntılı. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 19 Eylül 2022 #3 FearOnEyes dedi: Herhangi bir sorun olmaz hatta oynaması daha sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle yaptım harrdisk okumuyor mu ney? Bios'ta harddisk görünüyor, windows kurulu değil, format sırasın da windowskun kurulcağı yeri seçemiyordum olmuyordu, eskisini taktım, gene de teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
FearOnEyes dedi: Herhangi bir sorun olmaz hatta oynaması daha sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle yaptım harrdisk okumuyor mu ney? Bios'ta harddisk görünüyor, windows kurulu değil, format sırasın da windowskun kurulcağı yeri seçemiyordum olmuyordu, eskisini taktım, gene de teşekkürler hocam.