Hard disk aşırı çalışıyor

furkan80457

Femtopat
En çok bilgisayar yeni açıldığında yapıyor ve Win HDD üzerine kurulu olduğundan bilgisayarı da yavaşlatıyor. Görev yöneticisine girdiğimde kimin kullandığı değişkenlik gösteriyor. Hizmet ana bilgisayarı: Yerel sistem(bundan 2 tane var ve bu da kendi arasında kullanım olarak değişkenlik gösteriyor),System(ntoskernel.sys gibi bir uygulama kullanıyor yani altındaki kullanan uygulama bu) genellikle bu uygulamalar kullanıyor ve bazen 10MB/S ye kadar çıkıyor. Bazen o kadar yavaşlıyor ki görev yöneticisine bile zor giriyorum. Artık bilgisayardan soğudum yani o kadar sıkıldım bu durumdan...

HDD'nin ömrü yavaştan doluyor olabilir, zaten HDD ile Win 10 üstü kullanmak işkence gibi. SSD almanızı öneririm.

Hard diskini 0'lar ile doldurmayı deneyebilirsin.
Ama bunu yaparken dikkatli olmalısın çünkü herhangi bir bir PC kapanmasında HDD çöp olacaktır.

En son benim HDD de böyleydi sonunda komple gitti önemli bir şey varsa başka diske al.

HDD'ye defrag işlemi uygulayın. Sürücüleri birleştir ve iyileştir aracını kullanın. Bunu da yaptıktan sonra düzelme ve iyileşme olmazsa yapabilecek bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…