X XONTORM Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #1 Hard diskim bilgisayar boştayken %100 kullanılıyor. Malwarebytes üzerinden tarama yaptırdım bir şey bulmadı. Sebebi ne olabilir?
Hard diskim bilgisayar boştayken %100 kullanılıyor. Malwarebytes üzerinden tarama yaptırdım bir şey bulmadı. Sebebi ne olabilir?
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #2 İşletim sistemi nedir? Sistemde HDD var mı?
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 12 Temmuz 2021 #3 Windows 10 mu? Sistem hakkında daha fazla bilgi paylaşın lütfen.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 12 Temmuz 2021 #4 En fazla diski kullanan program nedir? Ayrıca Windows sürümü nedir?
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #5 XONTORM dedi: Hard diskim bilgisayar boştayken %100 kullanılıyor. Malwarebytes üzerinden tarama yaptırdım bir şey bulmadı. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... nickyokaga dedi: İşletim sistemi nedir? Sistemde HDD var mı? Genişletmek için tıkla... Okumadan lütfen cevap vermeyin. XONTORM dedi: Hard diskim bilgisayar boştayken %100 kullanılıyor. Malwarebytes üzerinden tarama yaptırdım bir şey bulmadı. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Harddiskin ömrü dolmuş olabilir. CrystalDiskInfo ile Hdd'nin sağlık durumuna bakın.
XONTORM dedi: Hard diskim bilgisayar boştayken %100 kullanılıyor. Malwarebytes üzerinden tarama yaptırdım bir şey bulmadı. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... nickyokaga dedi: İşletim sistemi nedir? Sistemde HDD var mı? Genişletmek için tıkla... Okumadan lütfen cevap vermeyin. XONTORM dedi: Hard diskim bilgisayar boştayken %100 kullanılıyor. Malwarebytes üzerinden tarama yaptırdım bir şey bulmadı. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Harddiskin ömrü dolmuş olabilir. CrystalDiskInfo ile Hdd'nin sağlık durumuna bakın.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 12 Temmuz 2021 #6 Bu klasik bir sorun, SSD alınca düzeliyor maalesef. Windows 10 HDD'lerde çok kötü çalışıyor, 8.1 veya GNU/Linux deneyebilirsiniz.
Bu klasik bir sorun, SSD alınca düzeliyor maalesef. Windows 10 HDD'lerde çok kötü çalışıyor, 8.1 veya GNU/Linux deneyebilirsiniz.
LiZarD Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 489 Çözümler 4 12 Temmuz 2021 #7 nickyokaga dedi: İşletim sistemi nedir? Sistemde HDD var mı? Genişletmek için tıkla... Yahu kardeşim sorunun kendisi HDD de yaşanıyor sorduğun soruya bak.
nickyokaga dedi: İşletim sistemi nedir? Sistemde HDD var mı? Genişletmek için tıkla... Yahu kardeşim sorunun kendisi HDD de yaşanıyor sorduğun soruya bak.
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 12 Temmuz 2021 #8 LiZarD dedi: Yahu kardeşim sorunun kendisi HDD de yaşanıyor sorduğun soruya bak. Genişletmek için tıkla... Bu kanıya nasıl varabildiniz?
LiZarD dedi: Yahu kardeşim sorunun kendisi HDD de yaşanıyor sorduğun soruya bak. Genişletmek için tıkla... Bu kanıya nasıl varabildiniz?
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #9 uguratakan dedi: Bu kanıya nasıl varabildiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl mı varabildi? Umarım ironi yapıyorsunuzdur. Koskoca Harddisk yazıyor orada demi konuyu lütfen okuyun.
uguratakan dedi: Bu kanıya nasıl varabildiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl mı varabildi? Umarım ironi yapıyorsunuzdur. Koskoca Harddisk yazıyor orada demi konuyu lütfen okuyun.
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 12 Temmuz 2021 #10 KevinLevrone dedi: Nasıl mı varabildi? Umarım ironi yapıyorsunuzdur. Koskoca Harddisk yazıyor orada demi konuyu lütfen okuyun. Genişletmek için tıkla... Belki HDD'de Windows 10 var ve bu her zamanki gibi %100 disk kullanım hatası? Linuxginar dedi: Bu klasik bir sorun, SSD alınca düzeliyor maalesef. Windows 10 HDD'lerde çok kötü çalışıyor, 8.1 veya GNU/Linux deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde tam tersi de olabilir. Arkadaştan yeterli bilgi gelmeden nasıl böyle kesin kanılara varıyorsunuz anlam veremiyorum.
KevinLevrone dedi: Nasıl mı varabildi? Umarım ironi yapıyorsunuzdur. Koskoca Harddisk yazıyor orada demi konuyu lütfen okuyun. Genişletmek için tıkla... Belki HDD'de Windows 10 var ve bu her zamanki gibi %100 disk kullanım hatası? Linuxginar dedi: Bu klasik bir sorun, SSD alınca düzeliyor maalesef. Windows 10 HDD'lerde çok kötü çalışıyor, 8.1 veya GNU/Linux deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde tam tersi de olabilir. Arkadaştan yeterli bilgi gelmeden nasıl böyle kesin kanılara varıyorsunuz anlam veremiyorum.