Hard disk bilgisayara takılıp kullanılabilir mi?

Bağlantıyı nasıl yapacağım ara kablo ve PSU'dan gelen kabloyu HDD takarak mı?

Bağlantıyı nasıl yapacağım ara kablo ve PSU'dan gelen kabloyu HDD takarak mı?

Bir de şu an elimde o sabitleme aparatı yok olmadan yapsam şimdilik bir sıkıntı çıkarır mı söylesem 2 güne falan gelir desek o zamana kadar beklemektense oyunlar falan indiririm.

@Dormicumm ara kablonun bir ucunu anakarttaki boş bir SATA girişine diğer ucunu HDD'de ki uygun porta, PSU'dan geleni de yine onun yanındaki porta takacaksınız. Soketlerin yapısından dolayı, ters ya da yanlış takma imkanınız yok.

HDD'yi okuma yazma sırasında oynamayacağı bir şekilde kasanın içinde uygun bir yere koyabilirsiniz. Oynarsa, bad sector başta olmak üzere sıkıntılar doğabiliyor.

Hard diski taktım PC algıladı sorun yok HDD koymak için şimdilik buraya koysam sıkıntı olur mu bir de hard diske yüklediğim oyunlar rahatça oynanır mı biraz zor açılır falan dedilerde fakat şu an fark ettim görsel yükleyemedim ama şöyle tarif edeyim normal kasadaki hard disk koyma yerinin üst kısmı PSU koyulan yerin hizasında ön fan tarafına yakın böyle koysam sıkıntı olur mu normal koyulacak yeri kablo ile doldurmuşlar sistemi hazırlarken.

@Andar Han

Son düzenleme:
Düz ve sabit bir şekilde duracağı herhangi bir yer uygun olur. Bir de altında bulunan devre kartı herhangi bir metal ile temas etmezse iyi olur. Oyunlarda yükleme süreleri, SSD'ye göre daha uzun olacaktır. Bekleme konusunda bir sıkıntınız yoksa, oynanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…