Hard disk bilgisayarın açılmasını engelliyor

Boot ne demek oluyor?

Hocam boot menu F11 F12 F2 her ne ise ona girmen gerekiyor bilgisayar acilirken daha sonra SSD'yi seçip onun üstünden baslatman gerekiyor bilgisayarı sen hard diski baglayinca bilgisayar hard disk üzerinden boot etmeye yani hard disk üzerinden açmaya çalışıyor sistemi sistem olmadığı veya düzgün kurulu için sorun yaşıyosun SSD üstünden baslatirsan açılacak ve hard disk yerel disk D veya E artık bosta hangi harf varsa o şekilde depolama olarak görünecek.

Bilgisayar acilirken boot menuye girip SSD üstünden baslatman gerekli boot menu tusu anakarttan anakarta değişiyor.
zaten öyle

ne yaptım ne ettim yinede olmuyor hdd takınca kafayı yiyor çıkartınca herşey düzeliyor anlamadım bende başka yolu yokmu bunun

Son düzenleme:
Zaten öyle.

Ne yaptım ne ettim yine de olmuyor HDD takınca kafayı yiyor çıkartınca her şey düzeliyor anlamadım bende başka yolu yok mu bunun.

HDD'yi PC çalışırken takmayi dene harici olarak USB gibi ama sabit olması lazım oynatirsan çalışırken içindeki disk surter mevtaya çıkar.

HDD'yi PC çalışırken takmayi dene harici olarak USB gibi ama sabit olması lazım oynatirsan çalışırken içindeki disk surter mevtaya çıkar.
onuda denedim görmüyor bi ara görmeye çalıştı pc kasıldı dondu çıkarttım kendine geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…