Çözüldü Hard disk boş ama uygulama yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tahagok

Hectopat
Bilgisayara yeni format attım. D diski tamamen boş ama Steam'den oyun yüklemeye çalışınca yüklenmiyor. D diskine indirme yapmaya çalıştığım zaman kasadan çok fazla ses çıkıyor. Ayarlardan en iyi duruma getirme işlemini yaptım ama bir şey değişmedi bazen de bilgisayarı açarken D diski onarılıyor diye bir işlem yapıyor. Formattan sonra kasa temizliği yapınca hard diski yanlış takmış olabilir miyim, bu sorun nasıl çözülür?

Dosya Ekleri

• en iyi durum.png
    23,1 KB · Görüntüleme: 76
  • steam.png
    366 KB · Görüntüleme: 72
  • resim_2023-07-03_141153994.png
    6,4 KB · Görüntüleme: 64
Çözüm
Fotoğraf atabiliyorum ama 1 GB'lık bir dosya atmaya çalışınca atamıyorum ve kasadan çok ses çıkıyor.
Diskiniz bozulmuş. Bad sector taraması yapın, belki onarılabilir.
Hard Disk Sentinel kurup disk sağlınıza bakmanızı öneriririm. Düşükse artık yazılımsal olarak elden bir şey geleceğini sanmıyorum.

Fotoğraf atabiliyorum ama 1 GB'lık bir dosya atmaya çalışınca atamıyorum ve kasadan çok ses çıkıyor.
Diskiniz bozulmuş. Bad sector taraması yapın, belki onarılabilir.

Çözüm
Diski tara büyük ihtimal sıkıntılıdır.

Deneyeceğim teşekkürler.

Hard Disk Sentinel kurup disk sağlınıza bakmanızı öneriririm. Düşükse artık yazılımsal olarak elden bir şey geleceğini sanmıyorum.
Deneyeceğim teşekkürler.

Sanırım yazılımsal olarak elden bir şey gelmiyor ,disk bozulmuş. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…