B burakcann Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #1 Merhabalar. Sabahtan belli bununla karşılaşıyorum format attım gene aynı. HDD'ye yüklü olan herhangi gibi uygulamayı açınca bunu diyor. Bazen de o uygulama tamamen kapanıyor. Dosya Ekleri resim_2021-12-14_005659.png 25,9 KB · Görüntüleme: 268 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2021
Merhabalar. Sabahtan belli bununla karşılaşıyorum format attım gene aynı. HDD'ye yüklü olan herhangi gibi uygulamayı açınca bunu diyor. Bazen de o uygulama tamamen kapanıyor.
Çözüm SiyahPassat 14 Aralık 2021 burakcann dedi: Bende de böyle ayarlar. Genişletmek için tıkla... HDD'yi çıkartıp başka bir girişe takar mısınız?
burakcann dedi: Bende de böyle ayarlar. Genişletmek için tıkla... HDD'yi çıkartıp başka bir girişe takar mısınız?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.248 Makaleler 3 Çözümler 61 14 Aralık 2021 #2 Ayarlar > cihazlar. Artı 0 Eksi
KS KS B burakcann Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #3 SiyahPassat dedi: Ayarlar > cihazlar. Eki Görüntüle 1241575 Genişletmek için tıkla... Bende de böyle ayarlar. Artı 0 Eksi
SiyahPassat dedi: Ayarlar > cihazlar. Eki Görüntüle 1241575 Genişletmek için tıkla... Bende de böyle ayarlar.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.248 Makaleler 3 Çözümler 61 14 Aralık 2021 #4 burakcann dedi: Bende de böyle ayarlar. Genişletmek için tıkla... HDD'yi çıkartıp başka bir girişe takar mısınız? Artı 0 Eksi Çözüm
burakcann dedi: Bende de böyle ayarlar. Genişletmek için tıkla... HDD'yi çıkartıp başka bir girişe takar mısınız?
KS KS B burakcann Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #5 SiyahPassat dedi: HDD'yi çıkartıp başka bir girişe takar mısınız? Genişletmek için tıkla... Çıkardım taktım reis bir gelişme olduğu zaman yazacağım. SiyahPassat dedi: HDD'yi çıkartıp başka bir girişe takar mısınız? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim düzeldi Son düzenleme: 14 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
SiyahPassat dedi: HDD'yi çıkartıp başka bir girişe takar mısınız? Genişletmek için tıkla... Çıkardım taktım reis bir gelişme olduğu zaman yazacağım. SiyahPassat dedi: HDD'yi çıkartıp başka bir girişe takar mısınız? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim düzeldi