Hard disk data hatası veriyor

Anillllll

Zeptopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Hitachi
Anakart
ECS G41TM7
Merhaba. Bu benim ilk konum hard diskten sadece güvenli moddayken görüntü alabiliyorum ve orada da data hatası ile karşılaşıyorum. Normal modda görüntü gelmiyor. Yardım eder misiniz?

Sistem diskiyse önemli veri yoksa format atılabilir veya bootable sistemelr ile test edebilirsin 2. bir bilgisayar varsa USB'ye yazarak.
Teşekkür ederim bunlarıda denedim fakat işe yaramadı yeniden Windows kurdum oda işe yaramadı bende laptop harddiskini kasaya taktım çalışıyor fakat aşırı yavaş başka bir harddisk aldım ve içindeki verileri sildim clonezilla kullanarak laptop harddiskindeki veriyi ve Windowsu aldığım harddiske aktarmayı başardım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler değerli Technopat ailesi

Bilgilendirme: Clonezilla ile işleminizi bitirdikten hemen sonra klonlanan harddiski veya klonlayan harddiski sökmeyin boot attıktan sonra sökün yoksa bir daha yapmak zorunda kalıyorsunuz bu işlemleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…