ertn0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.248 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 Taşınabilir olarak kullanıyorum PC'de takılıydı önceden çok kullanmayınca taşınabilire dönüştürdüm. Değerler sizce nasıl? HDD bilen yok mu su değerlerin ne olduğunu anlatacak. Dosya Ekleri 1718777469025.png 90,7 KB · Görüntüleme: 40 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2024
Taşınabilir olarak kullanıyorum PC'de takılıydı önceden çok kullanmayınca taşınabilire dönüştürdüm. Değerler sizce nasıl? HDD bilen yok mu su değerlerin ne olduğunu anlatacak.
D denoxx Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #2 ertn0 dedi: Taşınabilir olarak kullanıyorum PC'de takılıydı önceden çok kullanmayınca taşınabilire dönüştürdüm. Değerler sizce nasıl? HDD bilen yok mu su değerlerin ne olduğunu anlatacak. Genişletmek için tıkla... Değerlerde bir sıkıntı gözükmüyor olması gerektiği gibi. İsterseniz HD tuneden error scan taramasıda yapabilirsiniz.
ertn0 dedi: Taşınabilir olarak kullanıyorum PC'de takılıydı önceden çok kullanmayınca taşınabilire dönüştürdüm. Değerler sizce nasıl? HDD bilen yok mu su değerlerin ne olduğunu anlatacak. Genişletmek için tıkla... Değerlerde bir sıkıntı gözükmüyor olması gerektiği gibi. İsterseniz HD tuneden error scan taramasıda yapabilirsiniz.
ertn0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.248 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 denoxx dedi: Değerlerde bir sıkıntı gözükmüyor olması gerektiği gibi. İsterseniz HD tuneden error scan taramasıda yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam yapıp atayim hemen. sıkıntı çıkmadı değerlerde teşekürler Dosya Ekleri HDTune_Error_Scan_JMicron_Tech.png 14,2 KB · Görüntüleme: 26 Son düzenleme: 23 Haziran 2024
denoxx dedi: Değerlerde bir sıkıntı gözükmüyor olması gerektiği gibi. İsterseniz HD tuneden error scan taramasıda yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam yapıp atayim hemen. sıkıntı çıkmadı değerlerde teşekürler