M Mhrkrbz Femtopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 Disk yönetiminde görebiliyorum ama dosyalarda disk yok. Nasıl görebilirim?
N Nurets Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #2 Mhrkrbz dedi: Disk yönetiminde görebiliyorum ama dosyalarda disk yok. Nasıl görebilirim? Eki Görüntüle 1934739 Genişletmek için tıkla... Diski böldünmü? Artı 0 Eksi
Mhrkrbz dedi: Disk yönetiminde görebiliyorum ama dosyalarda disk yok. Nasıl görebilirim? Eki Görüntüle 1934739 Genişletmek için tıkla... Diski böldünmü?
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #3 Sag klık sürücü harfı ve yolu degıstırden. Artı 0 Eksi
KS KS M Mhrkrbz Femtopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #4 HSENX dedi: Sag klık sürücü harfı ve yolu degıstırden. Genişletmek için tıkla... Seçenekler gri basamıyorum onlara. Nurets dedi: Diski böldün mü? Genişletmek için tıkla... Nereden yapıyorum onu. Artı 0 Eksi
HSENX dedi: Sag klık sürücü harfı ve yolu degıstırden. Genişletmek için tıkla... Seçenekler gri basamıyorum onlara. Nurets dedi: Diski böldün mü? Genişletmek için tıkla... Nereden yapıyorum onu.