Eneswq Picopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 89 Çözümler 1 6 Aralık 2024 #1 Merhaba. Elimde eski bir 250 GB 3.5 girişli hard disk var. İçinde fotoğraflar mevcut onları almak için dönüştürücü aldım. Fakat hard disk çalışıyor. Ses çıkıyor. Ama bilgisayar görmüyor. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2024
Merhaba. Elimde eski bir 250 GB 3.5 girişli hard disk var. İçinde fotoğraflar mevcut onları almak için dönüştürücü aldım. Fakat hard disk çalışıyor. Ses çıkıyor. Ama bilgisayar görmüyor. Ne yapmam gerekiyor?
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.391 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 6 Aralık 2024 #11 803894 dedi: Arkadaşıma atacagim demiyor fotoğraf var diyorsun nereden bileyim o fotoğrafları önemli olduğunu diğer türlü SSD HDD gozukmez o zaman. Genişletmek için tıkla... İçinde fotoğraf varsa zaten biçimlendirilmiş şekilde olacağı için gözükmeli. Artı 0 Eksi
803894 dedi: Arkadaşıma atacagim demiyor fotoğraf var diyorsun nereden bileyim o fotoğrafları önemli olduğunu diğer türlü SSD HDD gozukmez o zaman. Genişletmek için tıkla... İçinde fotoğraf varsa zaten biçimlendirilmiş şekilde olacağı için gözükmeli.
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 6 Aralık 2024 #12 803894 dedi: Arkadaşıma atacagim demiyor fotoğraf var diyorsun nereden bileyim o fotoğrafları önemli olduğunu diğer türlü SSD HDD gozukmez o zaman. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm bu kadar anlama kıtlığının olduğunu bilmiyordum Artı 0 Eksi
803894 dedi: Arkadaşıma atacagim demiyor fotoğraf var diyorsun nereden bileyim o fotoğrafları önemli olduğunu diğer türlü SSD HDD gozukmez o zaman. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm bu kadar anlama kıtlığının olduğunu bilmiyordum
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 6 Aralık 2024 #13 The Destroyer dedi: İçinde fotoğraf varsa zaten biçimlendirilmiş şekilde olacağı için gözükmeli. Genişletmek için tıkla... Evet ama hard disk flash bellek bazen veri kaybı yaşıyor o yüzden öyle dedim. Artı 0 Eksi
The Destroyer dedi: İçinde fotoğraf varsa zaten biçimlendirilmiş şekilde olacağı için gözükmeli. Genişletmek için tıkla... Evet ama hard disk flash bellek bazen veri kaybı yaşıyor o yüzden öyle dedim.
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.391 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 6 Aralık 2024 #14 803894 dedi: Evet ama hard disk flash bellek bazen veri kaybı yaşıyor o yüzden öyle dedim. Genişletmek için tıkla... Zaten disk yöneticinde gözükmüyor ya diskte sorun var ya da dönüştürücüde. Artı 0 Eksi
803894 dedi: Evet ama hard disk flash bellek bazen veri kaybı yaşıyor o yüzden öyle dedim. Genişletmek için tıkla... Zaten disk yöneticinde gözükmüyor ya diskte sorun var ya da dönüştürücüde.
M Mustacal Femtopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #15 Diski önce formatla. Sonra bu programlarla tarama yap. Foto tarama yapacaksan. resim uzantılarını seçeceksin. bunun gibi uzantılar .jpg .bmp .png Recuva program ücretsiz. EaseUS Data Recovery Wizard paralı bu. Nasıl yapılacağını youtube videoalarına bakarsın. Artı 0 Eksi
Diski önce formatla. Sonra bu programlarla tarama yap. Foto tarama yapacaksan. resim uzantılarını seçeceksin. bunun gibi uzantılar .jpg .bmp .png Recuva program ücretsiz. EaseUS Data Recovery Wizard paralı bu. Nasıl yapılacağını youtube videoalarına bakarsın.
Emin0051 Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #16 803894 dedi: Arkadaşıma atacagim demiyor fotoğraf var diyorsun nereden bileyim o fotoğrafları önemli olduğunu diğer türlü SSD HDD gozukmez o zaman. Genişletmek için tıkla... fotoğraf varsa önemlidir hocam arkadaşa atacak diye bir şey yazmamış Artı 0 Eksi
803894 dedi: Arkadaşıma atacagim demiyor fotoğraf var diyorsun nereden bileyim o fotoğrafları önemli olduğunu diğer türlü SSD HDD gozukmez o zaman. Genişletmek için tıkla... fotoğraf varsa önemlidir hocam arkadaşa atacak diye bir şey yazmamış