Hard disk gözüküyor ama erişim yok

bozo35

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim Toshiba 1 TB'lik bir hard diskim var. Bugün bir hata ile karşılaştım hard diskin kablosunu takınca birkaç saniye boyunca gözükmüyor ondan sonra geliyor ama geldiği gibi bilgisayarda yavaşlamalar vb. şeyler oluyor. Birkaç yerden baktım ama bende olmuyor."chkdsk" yapınca fotoğraftaki gibi bir hata veriyor. Olmazsa bilgilerimi silebilirim. İyi akşamlar.

Ekran görüntüsü 2024-11-25 223857.png

Disk Yönetiminde gözüküyor mu bakabilir misiniz? Disk yönetimine girmek için masaüstünde "Bu bilgisayar" ikonuna sağ tıklayıp "Yönet" deyin. Açılan ekranda soldaki menüde olacak.

Merhaba arkadaşlar. Benim Toshiba 1 TB'lik bir hard diskim var. Bugün bir hata ile karşılaştım hard diskin kablosunu takınca birkaç saniye boyunca gözükmüyor ondan sonra geliyor ama geldiği gibi bilgisayarda yavaşlamalar vb. şeyler oluyor. Birkaç yerden baktım ama bende olmuyor."chkdsk" yapınca fotoğraftaki gibi bir hata veriyor. Olmazsa bilgilerimi silebilirim. İyi akşamlar.

Eki Görüntüle 2360348

Disk yönetiminin ssini atabilir misin?

Disk yönetiminde gözüküyor mu bakabilir misiniz? Disk yönetimine girmek için masaüstünde "bu bilgisayar" ikonuna sağ tıklayıp "yönet" deyin. Açılan ekranda soldaki menüde olacak.

Disk yönetiminde gözüküyor mu bakabilir misiniz? Disk yönetimine girmek için masaüstünde "bu bilgisayar" ikonuna sağ tıklayıp "yönet" deyin. Açılan ekranda soldaki menüde olacak.

Gözükmüyor sanırım hocam bekleyin fotoğrafını atarım şimdi.

Disk yönetiminin ssini atabilir misin?

Attım hocam bu disk takılıyken fotoğrafları bile kaydedemiyorum 😢

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-25 225044.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-25 225044.png
    47,6 KB · Görüntüleme: 20

Hocam kablolarında sıkıntı olabilir mi direk bilgisayar görmüyor HDD'yi.

Sök tak yaptınız mı veya başka kablo denediniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı