rd /s D:\$recycle.bin
rd /s /q D:\$Recycle.bin
öyle bir dosya bulunmuyor harddiskimde sadece yüklediğim şeylerden ibaretD:\$Recycle.Bin
Bu konuma gidebiliyor musunuz?
sistem dosyalarını doğruluyorum ondan sonraÖncelikle sistem dosyalarını onarmayı deneyebilirsiniz.
Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net
İşlem tamamlandıktan sonra aşağıdaki komutlardan herhangi birisini kopyalayın. Ardından CMD yi yönetici olarak çalıştırın ve kodu yapıştırın. Onaylamak için Y tuşuna basın. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
Kod:rd /s D:\$recycle.bin
Kod:rd /s /q D:\$Recycle.bin
kodunu uygulayacağımrd /s /q D:\$Recycle.bin
iki kodu da deniyorum ama sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diyorÖncelikle sistem dosyalarını onarmayı deneyebilirsiniz.
Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net
İşlem tamamlandıktan sonra aşağıdaki komutlardan herhangi birisini kopyalayın. Ardından CMD yi yönetici olarak çalıştırın ve kodu yapıştırın. Onaylamak için Y tuşuna basın. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
Kod:rd /s D:\$recycle.bin
Kod:rd /s /q D:\$Recycle.bin
evet tarattım orda sorun çıktı ordan onar yaptım şimdilik düzelti gibi yardımcı olan olmaya çalışan herkese teşekkür ederim iyi günlerHocam diske sağ tıklayıp özelliklere girin. Araçlar > Denetle. Deneyin sorun var mı?
evet tarattım orda sorun çıktı ordan onar yaptım şimdilik düzelti gibi yardımcı olan olmaya çalışan herkese teşekkür ederim iyi günler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.