Çözüldü Hard disk hata bildirimi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

qarsu

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Bilgisayarı her açtığımda HDD'imden bu bildirimi alıyorum evete de bastım ertesi gün hayıra da bastım ama hala çıkıyor sorunun ne olduğunu bilen var mı? Windows SSD'ime kurulu bu arada.

Screenshot_21.png

Çözüm
Hocam diske sağ tıklayıp özelliklere girin. Araçlar > Denetle. Deneyin sorun var mı?
Öncelikle sistem dosyalarını onarmayı deneyebilirsiniz.

İşlem tamamlandıktan sonra aşağıdaki komutlardan herhangi birisini kopyalayın. Ardından CMD yi yönetici olarak çalıştırın ve kodu yapıştırın. Onaylamak için Y tuşuna basın. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

Kod:
rd /s D:\$recycle.bin
Kod:
rd /s /q D:\$Recycle.bin

D:\$Recycle.Bin

Bu konuma gidebiliyor musunuz?
öyle bir dosya bulunmuyor harddiskimde sadece yüklediğim şeylerden ibaret

İşlem tamamlandıktan sonra aşağıdaki komutlardan herhangi birisini kopyalayın. Ardından CMD yi yönetici olarak çalıştırın ve kodu yapıştırın. Onaylamak için Y tuşuna basın. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

Kod:
Kod:
sistem dosyalarını doğruluyorum ondan sonra
kodunu uygulayacağım

hdd'deki dosyalara girerken erişim izni istiyor bir de bunu şimdi fark ettim

Kod:
Kod:
iki kodu da deniyorum ama sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diyor

@nexpugnable

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı