hsus Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #1 SSD veya HDD modeli Hitachi Anakart Turbox h55 Merhaba ben uzun zamandır 120+120 SSD kullanıyordum sonra arka kapağı açtım 1 tane. HDD var ama çalışmıyor nedeni ne bozulmuş olabilir mi? Yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025
Merhaba ben uzun zamandır 120+120 SSD kullanıyordum sonra arka kapağı açtım 1 tane. HDD var ama çalışmıyor nedeni ne bozulmuş olabilir mi? Yardım edin.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.935 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #2 Kablolar gevşemiş olabilir anakart ve disk üzerinde kontrol edin.
hsus Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #3 Jobs dedi: Kablolar gevşemiş olabilir anakart ve disk üzerinde kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Anakart neresinde ki
Jobs dedi: Kablolar gevşemiş olabilir anakart ve disk üzerinde kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Anakart neresinde ki
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.935 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #4 Kapakları açınca görürsünüz. Anakartın üstüne SATA kablosu ile bağlı mı bakınız, aynı zamanda HDD'ye de kablolar bağlı mı bakınız.
Kapakları açınca görürsünüz. Anakartın üstüne SATA kablosu ile bağlı mı bakınız, aynı zamanda HDD'ye de kablolar bağlı mı bakınız.
hsus Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #5 Jobs dedi: Kablolar gevşemiş olabilir anakart ve disk üzerinde kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Jobs dedi: Kapakları açınca görürsünüz. Anakartın üstüne SATA kablosu ile bağlı mı bakınız, aynı zamanda HDD'ye de kablolar bağlı mı bakınız. Genişletmek için tıkla... İkisinde denedim olmadı.
Jobs dedi: Kablolar gevşemiş olabilir anakart ve disk üzerinde kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Jobs dedi: Kapakları açınca görürsünüz. Anakartın üstüne SATA kablosu ile bağlı mı bakınız, aynı zamanda HDD'ye de kablolar bağlı mı bakınız. Genişletmek için tıkla... İkisinde denedim olmadı.