Valyre0
Hectopat
Daha fazla
Eğer HDD ise iyi ama HDD değilse 2. sıkıntı büyük.
Hocam değerler iyi ama iade edin. WD Blue 2TB 7200RPM alın.Yeni Seagate 2 TB hard disk aldım. İlk fotoğraf SSD benim asıl merak ettiğim ikinci fotoğraftaki hard diskin hızı iyi midir?
Değerler HDD için ideal. Uyguna aldıysanız keyfini sürün.Evet HDD 1863 GB.
Hocam değerler iyi ama iade edin. WD Blue 2TB 7200RPM alın.
Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...www.technopat.net
Değerler HDD için ideal. Uyguna aldıysanız keyfini sürün.
Arkadaşın aldığı 2TB modeli yani 50.000 değil 600.000 brim var. Bu satın almama olayı 1Gbler için gereçli diye biliyorum.Hocam değerler iyi ama iade edin. WD Blue 2TB 7200RPM alın.
Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...www.technopat.net
Arkadaşın aldığı 2TB modeli yani 50.000 değil 600.000 brim var. Bu satın almama olayı 1GB'ler için gereçli diye biliyorum.
Eki Görüntüle 1453843
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.