Uğur İnce Femtopat Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #1 Hard diskimin içinde çok eski bir klasörüm var ve bu klasöre bir gün baktığımda erişim engeli geldi ve neyi denediysem deneyeyim bunu açamadım. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2025
Hard diskimin içinde çok eski bir klasörüm var ve bu klasöre bir gün baktığımda erişim engeli geldi ve neyi denediysem deneyeyim bunu açamadım. Ne yapacağımı da bilmiyorum.
BayOguz Kilopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 290 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #2 İşletim sistemi vesaire değiştin mi belki ondan kaynaklanıyor olabilir. Birde şunları deneyebilirsin.(deneme)
İşletim sistemi vesaire değiştin mi belki ondan kaynaklanıyor olabilir. Birde şunları deneyebilirsin.(deneme)
Uğur İnce Femtopat Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #3 Evet çoğu şeyi denedim ama malesef sahiplik değiştirmeme izin vermiyor sistem sorunum bu şekilde Dosya Ekleri 1.png 6,8 KB · Görüntüleme: 11 2.png 16,5 KB · Görüntüleme: 12 3.png 24,9 KB · Görüntüleme: 12 4.png 15,8 KB · Görüntüleme: 12