kralakrep07 Yoctopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 2 gün önce bir şey yokken şimdi hard diskim boyuna kafa atıyor içinden ses geliyor ve bazı dosyaları silmiş gösteriyor, ne yapacağım?
2 gün önce bir şey yokken şimdi hard diskim boyuna kafa atıyor içinden ses geliyor ve bazı dosyaları silmiş gösteriyor, ne yapacağım?
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #2 Troll konu gibi geldi biraz,anlatım şeklinden ve ilk konusu biraz karışık yazdığı için yanlış anlaşılma olmasın.
Troll konu gibi geldi biraz,anlatım şeklinden ve ilk konusu biraz karışık yazdığı için yanlış anlaşılma olmasın.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 18 Aralık 2021 #3 Geçmiş olsun. Geri dönüşü çok zor.
Eren Faruk Arabacı Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.817 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Düzce Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250u CPU AMD Radeon 520 GPU Gigabyte 240 SATA SSD 8 GB DDR4 2400 MHZ RAM Windows 11 22H2 OS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2021 #4 Hard Disk Sentinel'dan sağlık durumuna bakar mısınız? Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring Monitoring hard disk health and temperature. Test and repair HDD problems, predict disk failure. www.hdsentinel.com
Hard Disk Sentinel'dan sağlık durumuna bakar mısınız? Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring Monitoring hard disk health and temperature. Test and repair HDD problems, predict disk failure. www.hdsentinel.com
Tati80 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 485 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #5 Benim de oldu laptop açılamaz hale geldi hard disk pert olmuş SSD taktırdım.
kralakrep07 Yoctopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #6 Zyplux dedi: Troll konu gibi geldi biraz, anlatım şeklinden ve ilk konusu biraz karışık yazdığı için yanlış anlaşılma olmasın. Genişletmek için tıkla... Ne trolü ya nasıl inandırabilirim? Bir Matmazel dedi: Geçmiş olsun. Geri dönüşü çok zor. Genişletmek için tıkla... Durduk yere olması o kadar saçma ki. Tati80 dedi: Benim de oldu laptop açılamaz hale geldi hard disk pert olmuş SSD taktırdım. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben ne yapacağım?
Zyplux dedi: Troll konu gibi geldi biraz, anlatım şeklinden ve ilk konusu biraz karışık yazdığı için yanlış anlaşılma olmasın. Genişletmek için tıkla... Ne trolü ya nasıl inandırabilirim? Bir Matmazel dedi: Geçmiş olsun. Geri dönüşü çok zor. Genişletmek için tıkla... Durduk yere olması o kadar saçma ki. Tati80 dedi: Benim de oldu laptop açılamaz hale geldi hard disk pert olmuş SSD taktırdım. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben ne yapacağım?
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #7 kralakrep07 dedi: Ne trolü ya nasıl inandırabilirim? Genişletmek için tıkla... İnandırmanıza gerek yok olabilir, bir anlık troll gibi geldi.
kralakrep07 dedi: Ne trolü ya nasıl inandırabilirim? Genişletmek için tıkla... İnandırmanıza gerek yok olabilir, bir anlık troll gibi geldi.
Tati80 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 485 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #8 kralakrep07 dedi: Ne trolü ya nasıl inandırabilirim? Durduk yere olması o kadar saçma ki. Şimdi ben ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Tahminim hard disk değişimi benim laptop 10 yıllık normal çöp olması.
kralakrep07 dedi: Ne trolü ya nasıl inandırabilirim? Durduk yere olması o kadar saçma ki. Şimdi ben ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Tahminim hard disk değişimi benim laptop 10 yıllık normal çöp olması.
kralakrep07 Yoctopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #9 Eren Faruk Arabacı dedi: Hard Disk Sentinel'dan sağlık durumuna bakar mısınız? Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring Monitoring hard disk health and temperature. Test and repair HDD problems, predict disk failure. www.hdsentinel.com Genişletmek için tıkla... bu bad sector taraması mı , tarama yaptım ilk başta bad sector çıkmadı , uzun bir arama yapmadım
Eren Faruk Arabacı dedi: Hard Disk Sentinel'dan sağlık durumuna bakar mısınız? Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring Monitoring hard disk health and temperature. Test and repair HDD problems, predict disk failure. www.hdsentinel.com Genişletmek için tıkla... bu bad sector taraması mı , tarama yaptım ilk başta bad sector çıkmadı , uzun bir arama yapmadım
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.014 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #10 Disk sağlığı için program indirip resim at da enine boyuna incelesinler.