kralakrep07 Yoctopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #11 Tati80 dedi: Tahminim hard disk değişimi benim laptop 10 yıllık normal çöp olması. Genişletmek için tıkla... Değiştirsem içini kurtaramam ki zaten 18 bin dosya silmiş, yeni bir hard disk alıp yeniden başlamaktansa hayata karışırım daha iyi.
Tati80 dedi: Tahminim hard disk değişimi benim laptop 10 yıllık normal çöp olması. Genişletmek için tıkla... Değiştirsem içini kurtaramam ki zaten 18 bin dosya silmiş, yeni bir hard disk alıp yeniden başlamaktansa hayata karışırım daha iyi.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 18 Aralık 2021 #12 kralakrep07 dedi: bu bad sector taraması mı , tarama yaptım ilk başta bad sector çıkmadı , uzun bir arama yapmadım Genişletmek için tıkla... Yapman gereken şey ulaşabildiğin bütün dosyaları kurtarman ve yeni bir diske aktarman.
kralakrep07 dedi: bu bad sector taraması mı , tarama yaptım ilk başta bad sector çıkmadı , uzun bir arama yapmadım Genişletmek için tıkla... Yapman gereken şey ulaşabildiğin bütün dosyaları kurtarman ve yeni bir diske aktarman.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 18 Aralık 2021 #13 Bende de oldu bir süreden sonra kötüleşip bip bip bip bip bip bip şiddetli böyle sesler cıkarcak sonuc olarak ssd taktırdım.
Bende de oldu bir süreden sonra kötüleşip bip bip bip bip bip bip şiddetli böyle sesler cıkarcak sonuc olarak ssd taktırdım.
Eren Faruk Arabacı Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.817 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Düzce Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250u CPU AMD Radeon 520 GPU Gigabyte 240 SATA SSD 8 GB DDR4 2400 MHZ RAM Windows 11 22H2 OS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2021 #14 kralakrep07 dedi: bu bad sector taraması mı , tarama yaptım ilk başta bad sector çıkmadı , uzun bir arama yapmadım Genişletmek için tıkla... Sağlık durumu yüzde kaç? Ekran görüntüsü atabilirsiniz.
kralakrep07 dedi: bu bad sector taraması mı , tarama yaptım ilk başta bad sector çıkmadı , uzun bir arama yapmadım Genişletmek için tıkla... Sağlık durumu yüzde kaç? Ekran görüntüsü atabilirsiniz.