Talha_3859
Decipat
Hard disk alsam kızağa ihtiyaç duyuyor muyum? Nasıl takmam lazım?
Bir de görebiliyorsanız acaba kaç tane hard disk yerim var ben göremiyorum kasam sarftech Q-SS2
Kızağa gerek duymadan PSU'nun yanına da vidalayabilirsiniz altlarda zaten HDD'ye uygun vida delikleri var. Ancak daha düzgün ve sağlıklı olması için Kızak alın alırsanız 1.fotoğraftaki yanlardaki vidalar ile takabilirsniz. Oraya HDD de takabilirsiniz. HDD sabit durduktan sonra sorun yok.Eki Görüntüle 2177009
Eki Görüntüle 2177011
Hard disk alsam kızağa ihtiyaç duyuyor muyum? Nasıl takmam lazım?
Bir de görebiliyorsanız acaba kaç tane hard disk yerim var ben göremiyorum kasam sarftech Q-SS2
Kızağa gerek duymadan PSU'nun yanına da vidalayabilirsiniz altlarda zaten HDD'ye uygun vida delikleri var. Ancak daha düzgün ve sağlıklı olması için kızak alın alırsanız 1.fotoğraftaki yanlardaki vidalar ile takabilirsniz. Oraya HDD de takabilirsiniz. HDD sabit durduktan sonra sorun yok.
Evet lakin pahalı tutar. Vidalayabilirsin. HDD'nin yanlarında vidalamak için delikler bulunur.1.fotoğraftaki yere kızaksız vidalasam sorun olur mu bir de kızağı bilgisayarcıdan temin edebilir miyim?
@Maxtoric
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.