Hard disk kızağı nasıl takılır?

Talha_3859

Decipat
1713896897616.png

1713896983085.png

Hard disk alsam kızağa ihtiyaç duyuyor muyum? Nasıl takmam lazım?

Bir de görebiliyorsanız acaba kaç tane hard disk yerim var ben göremiyorum kasam sarftech Q-SS2

Eki Görüntüle 2177009

Eki Görüntüle 2177011

Hard disk alsam kızağa ihtiyaç duyuyor muyum? Nasıl takmam lazım?

Bir de görebiliyorsanız acaba kaç tane hard disk yerim var ben göremiyorum kasam sarftech Q-SS2
Kızağa gerek duymadan PSU'nun yanına da vidalayabilirsiniz altlarda zaten HDD'ye uygun vida delikleri var. Ancak daha düzgün ve sağlıklı olması için Kızak alın alırsanız 1.fotoğraftaki yanlardaki vidalar ile takabilirsniz. Oraya HDD de takabilirsiniz. HDD sabit durduktan sonra sorun yok.

Kızağa gerek duymadan PSU'nun yanına da vidalayabilirsiniz altlarda zaten HDD'ye uygun vida delikleri var. Ancak daha düzgün ve sağlıklı olması için kızak alın alırsanız 1.fotoğraftaki yanlardaki vidalar ile takabilirsniz. Oraya HDD de takabilirsiniz. HDD sabit durduktan sonra sorun yok.

1.fotoğraftaki yere kızaksız vidalasam sorun olur mu bir de kızağı bilgisayarcıdan temin edebilir miyim?

@Maxtoric

Son düzenleme:
1.fotoğraftaki yere kızaksız vidalasam sorun olur mu bir de kızağı bilgisayarcıdan temin edebilir miyim?

@Maxtoric
Evet lakin pahalı tutar. Vidalayabilirsin. HDD'nin yanlarında vidalamak için delikler bulunur.
1713898768303.png

İşaretlediğim yerin üstüne HDD'yi koyun böylece düşmeyecektir. Yanlardaki deliklerle HDD'yi sabitleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı