habbocosds2 Centipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 188 Çözümler 2 31 Mayıs 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki yerde bende de hard disk var. Yeni hard disk aldım oraya takacağım ama takmadan önce yazılımsal bir şey yapmam gerek var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki yerde bende de hard disk var. Yeni hard disk aldım oraya takacağım ama takmadan önce yazılımsal bir şey yapmam gerek var mı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.822 Çözümler 243 31 Mayıs 2024 #2 habbocosds2 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki yerde bende de hard disk var. Yeni hard disk aldım oraya takacağım ama takmadan önce yazılımsal bir şey yapmam gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Gerek yoktur. Kablolarını tak çalıştır disk yönetiminden biçimlendir kullanmaya başlayabilirsin.
habbocosds2 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki yerde bende de hard disk var. Yeni hard disk aldım oraya takacağım ama takmadan önce yazılımsal bir şey yapmam gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Gerek yoktur. Kablolarını tak çalıştır disk yönetiminden biçimlendir kullanmaya başlayabilirsin.