Hard disk montajı düzgün mü?

Makaleler
4
Yer
Alanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms

İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Telefon: Samsung Galaxy A52
Merhaba. Uzun uğraşlar sonucu hard diski taktım. SATA kablosunu anakarta ve HDD'ye taktım. SATA güç kablosunu da bağladım. Ancak kafamda bir soru var. Hard diski takınca altta taktığımız ızgara herhangi bir yere sabitlenmiyor. Ya da ben beceremedim. Bunun bir sıkıntısı olur mu? PC'yi açtım. Sorunsuz ayarları yaptım. Hard diskten PC açılırken ses geldi. Ve şu an PC hard diski görüyor. Acaba bir problem var mı?

Harddisk komplike bir parça değil. Adam gibi adamdır. Ya doğru takmışsındır ya da yanlış. En ufak hatayı affetmez zaten. Sarsılmasını engelleyecek şekilde sağlamca sabitlediysen sorun yok demektir. Teşekkür etmeyin, like atın.

Tepsinin sıkıştırma mekanizması var mı peki? Fotoğraf atmanız daha iyi olur.
Tepsiye hard diski vidaladım. Orada bir sorun yok. Sorun şuan tepsinin kasaya monte edilmemesi.
Hocam kasanın içinden fotoğraf atarsanız daha iyi anlarız diye düşünüyorum.
Hocam kasayı bir daha açmam tövbeler olsun. Hiç bana göre değil. Titriyordum resmen montajlarken.

Hocam tepsiye HDD'yi sabitledim ancak tepsiyi kasaya sabitlemedim.

İşte fotoğraf atarsanız biraz daha açıklayıcı olacak ama.

Kasanın modelini söylesem ve video atsam olur mu YouTube'dan?

Kasa çalışırken bir yoğun titreme veya farklı bir ses geliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…