Hard Disk Montajı

bayrat

Hectopat
Arkadaşlar Dark Vega 1x12cm Fanlı, ARGB LED Şerit, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 ATX Bilgisayar Kasası (DKCHVEGA) | Teknobiyotik linkteki kasa ve sistemi satın aldım. Üzerinde kurulu olarak 256 GB'lik SSD takılı geldi. Benim de eski bilgisayarımda 3.5 " 1 TB'lik Seagate Barracuda SATA HDD vardı. Bunu da sisteme eklemek istiyorum fakat bir türlü beceremedim. Bu kasayı kullanan ya da bilenlerin 2. diski nasıl ekleyebileceğimi yazabilirlerse ya da montaj video su varsa ekleyebilirlerse çok sevinirim. Teşekkür ediyorum. Sağlıklı günler diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki görselde mavi renkle boyanmış yerlerde braket var mı diye bir bakar mısınız? (Düzeltme: Braketlere gerek yokmuş)

Son düzenleme:
Üstadım braket in ne anlama geldiğini bilmiyorum açıkçası ama kasanın içini açtım. o bölgenin fotoğraflarını gönderiyorum. ilginize teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 20200421_164214.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 67
  • 20200421_164220.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 56
  • 20200421_164230.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 49
Üstadım braket in ne anlama geldiğini bilmiyorum açıkçası ama kasanın içini açtım. o bölgenin fotoğraflarını gönderiyorum. ilginize teşekkür ederim.
Düzeltme: Bu kasada braketlere ihtiyaç yok. D6603 aşağıda gerekli bilgilendirmeyi yaptı.
Braket dediğim şey harddiski oturtacağınız yuvalar oluyor. Fotoğrafları şu şekilde (Modelden modele değişiklik gösterebiliyor):

Teknobiyotik'in sitesine gittiğinizde o yuvaların boşta olduğunu göreceksiniz. Oraya bir adet 3.5" HDD Braket almanız gerekli. İnternetten satın alabilirsiniz. 2 adet harddisk braketini destekliyor kasanız. Dilerseniz ikisini bir sipariş edin.

Son düzenleme:
resimdeki iki parçayı mı ismi tam olarak ne geçiyor. link verebilirseniz makbule geçer.

3.5" HDD Braket diye aratırsanız bulabilirsiniz. Eğer bekleyecek durumunuz veya alacak durumunuz yoksa farklı bir çözüm yolu önerebilirim.

yani şu an biraz sıkıntılı sokağa çıkma yasağı falan.
öneriniz nedir? teşekkürler

resmi yeni mi gördünüz.
diskin kabloların takıldığı kısmı sanırım bize bakacak.
nasıl çekebilirim geriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…