Arkadaşlar Dark Vega 1x12cm Fanlı, ARGB LED Şerit, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 ATX Bilgisayar Kasası (DKCHVEGA) | Teknobiyotik linkteki kasa ve sistemi satın aldım. Üzerinde kurulu olarak 256 GB'lik SSD takılı geldi. Benim de eski bilgisayarımda 3.5 " 1 TB'lik Seagate Barracuda SATA HDD vardı. Bunu da sisteme eklemek istiyorum fakat bir türlü beceremedim. Bu kasayı kullanan ya da bilenlerin 2. diski nasıl ekleyebileceğimi yazabilirlerse ya da montaj video su varsa ekleyebilirlerse çok sevinirim. Teşekkür ediyorum. Sağlıklı günler diliyorum.
Düzeltme: Bu kasada braketlere ihtiyaç yok. D6603 aşağıda gerekli bilgilendirmeyi yaptı.
Braket dediğim şey harddiski oturtacağınız yuvalar oluyor. Fotoğrafları şu şekilde (Modelden modele değişiklik gösterebiliyor):
Teknobiyotik'in sitesine gittiğinizde o yuvaların boşta olduğunu göreceksiniz. Oraya bir adet 3.5" HDD Braket almanız gerekli. İnternetten satın alabilirsiniz. 2 adet harddisk braketini destekliyor kasanız. Dilerseniz ikisini bir sipariş edin.