Hard disk nasıl montaj edilir?

hasakisi

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
WD BLUE 1TB
Merhabalar.
Ben laptopumda bulunan hard diski söküp masaüstüne taktım yalnız attığım fotoğraftaki en sağ taraf için bir kablom yoktu kasadan veya kutudan da çıkmadı ben de boş bırakıp taktım ama bilgisayar ASUS giriş ekranında takılı kaldı oraya bir şey takmaya gerek var mı?

1649173248813837967822.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.
Ben laptopumda bulunan hard diski söküp masaüstüne taktım yalnız attığım fotoğraftaki en sağ taraf için bir kablom yoktu kasadan veya kutudan da çıkmadı ben de boş bırakıp taktım ama bilgisayar ASUS giriş ekranında takılı kaldı oraya bir şey takmaya gerek var mı?

Eki Görüntüle 1350943
Laptopta da ordaki 4lü boş kalıyor ama çalışıyor. 4 pinden HDD'nin üzerindeki şemada belirlenmiş olan 2'sini 3'ünü özel amaçlarla pin birleştirici takıyorlar yani normal şartlarda oraya birşey takmaya gerek yok. Niye ASUS yazısında takıldığını bilmiyorum

Laptopta da oradaki 4'lü boş kalıyor ama çalışıyor. 4 pinden HDD'nin üzerindeki şemada belirlenmiş olan 2'sini 3'ünü özel amaçlarla pin birleştirici takıyorlar yani normal şartlarda oraya bir şey takmaya gerek yok. Niye ASUS yazısında takıldığını bilmiyorum.

Daha sonra tekrar denedim bilgisayar açıldı ama Windows hata verdi ben de vazgeçtim ama daha sonra dönebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı