Hard disk önerisi

Arda_Tasdemir

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
B75
B75 anakartlı bir sistemim var eski anakartım bozuk olduğundan değiştirmem gerek. Hızlı ve sessiz bir hard disk önerir misiniz?

Bütçe 1000TL belii 150 falan artırılabilir GB açısından 500GB SSD de HDD de olabilir.

Bu fiyata SSD alamazsın zaten. Özellikle de bu depolamaya. Eğer arttırım dersen en performanslı ve kaliteli SATA SSD öneririm bu. 250GB ile aralarında çok fark olmadığı için direkt bunu attım. Ama anakart da iyi olmadığı için pek mantıklı bir yatırım değil. Bu arada şimdi fark ettim de M.2 SSD yuvası mevcutmuş. Bu durumda daha hızlı olması açısından M.2 SSD öneririm. Daha uygun fiyatlı oluyor ayrıca. M.2 SSD içinde önerim budur. Ama halihazırda varsa attığım SSD öneririm. Ama dersen ki depolama benim için daha önemli 1TB HDD çıkabilirsin.

Hocam pardon bir şey sormak istiyorum internet de Samsung 860 EVO çok önerilmiş ama malum o pahalı Samsung EVO 870 alsam uygun olur mu yoksa sizin attıgınız hardiskler daha mı iyi.

Hocam pardon bir şey sormak istiyorum internet de Samsung 860 EVO çok önerilmiş ama malum o pahalı Samsung EVO 870 alsam uygun olur mu yoksa sizin attıgınız hardiskler daha mı iyi.

870 EVO 860 EVO'dan daha iyi. M.2 SSD anakartta mevcut olduğu için M.2 SSD attım sana. Şu anda kullanıyor musun M.2 SSD? Eğer yoksa M.2 SSD al. Eğer varsa ve iyiyse o zaman bütçen varsa attığım 870 EVO SSD satın alabilirsin. Dediğim gibi SATA SSD konusunda en başarılı ve kaliteli SSD 870 evo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…