Bütçeniz nedir? Artık hard disk alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Ağır, yavaş ve güvenli değil. En basitinden bilgisayarınızdan söktükten sonra yaşadığı sarsılmalarda içindeki okuyucu kafa diskini çiziyor. Eğer ki yere düşürdüyseniz geçmiş olsun zaten. O hard disk'ten bir daha hayır gelmez.Merhaba telefondaki fotoğrafları PC'de veya telde tutmak güvenli gelmediği için hard disk almak istiyorum. Önerilere açığım. Çok öyle yüksek GB olmasa da olur.
Bütçeniz nedir? Artık hard disk alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Ağır, yavaş ve güvenli değil. En basitinden bilgisayarınızdan söktükten sonra yaşadığı sarsılmalarda içindeki okuyucu kafa diskini çiziyor. Eğer ki yere düşürdüyseniz geçmiş olsun zaten. O hard disk'ten bir daha hayır gelmez.
Bütçe önemli değil derseniz, ben size kalan üç HDD üreticisinin kurumsal (Enterprise, datacenter) HDD modellerini öneririm, siz de karşılık olarak "o kadar yüksek fiyatlı modeller düşünmüyorum" dersiniz.
3, 5" SATA için...
Toshiba mg ailesi.
Western Digital ultrastar DC ailesi, veya Gold Enterprise ailesi.
Seagate exos X ailesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.