YiğitÖmer Kılıç Megapat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 761 Çözümler 3 14 Mayıs 2021 #1 Geçen haftalarda bilgisayarımın yavaş açıldığına dair bir konu açmıştım ve düzelmişti. Bugün tekrar başıma geldi SSD okuma ve yazma hızları SSD diskimde normal iken HDD'de sonuçlar böyle bu normal mi? (RAID mevcut geldiğinde de RAID vardı.) Dosya Ekleri Değerler.jpg 41,2 KB · Görüntüleme: 40 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2021
Geçen haftalarda bilgisayarımın yavaş açıldığına dair bir konu açmıştım ve düzelmişti. Bugün tekrar başıma geldi SSD okuma ve yazma hızları SSD diskimde normal iken HDD'de sonuçlar böyle bu normal mi? (RAID mevcut geldiğinde de RAID vardı.)
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #2 Okuma hızı 80MB yazması 73MB çıkmış düşük değil. Sadece ilk değere bakmak doğru değil.
YiğitÖmer Kılıç Megapat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 761 Çözümler 3 14 Mayıs 2021 #3 Assecreed dedi: Okuma hızı 80MB yazması 73MB çıkmış düşük değil. Sadece ilk değere bakmak doğru değil. Genişletmek için tıkla... Q8T1 değeri önemli olan değer değil midir? Bir de HD Tune pro ile diskte bad sector var mı diye baktığımda okuma hızı yaklaşık 140 mb/s kadar çıkıyor
Assecreed dedi: Okuma hızı 80MB yazması 73MB çıkmış düşük değil. Sadece ilk değere bakmak doğru değil. Genişletmek için tıkla... Q8T1 değeri önemli olan değer değil midir? Bir de HD Tune pro ile diskte bad sector var mı diye baktığımda okuma hızı yaklaşık 140 mb/s kadar çıkıyor
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #4 YiğitÖmer Kılıç dedi: Q8T1 değeri önemli olan değer değil midir? Genişletmek için tıkla... Önemli ama diğerleri de önemli. İlki 65MB çıktı diye ana hızı olmuyor. Alttaki iki değer rastgele okuma yazma olduğu için düşük. YiğitÖmer Kılıç dedi: HD Tune pro ile diskte bad sector var mı diye baktığımda okuma hızı yaklaşık 140 mb/s kadar çıkıyor Genişletmek için tıkla... HD Tune'de hızların daha yüksek olduğunu görmüştüm.
YiğitÖmer Kılıç dedi: Q8T1 değeri önemli olan değer değil midir? Genişletmek için tıkla... Önemli ama diğerleri de önemli. İlki 65MB çıktı diye ana hızı olmuyor. Alttaki iki değer rastgele okuma yazma olduğu için düşük. YiğitÖmer Kılıç dedi: HD Tune pro ile diskte bad sector var mı diye baktığımda okuma hızı yaklaşık 140 mb/s kadar çıkıyor Genişletmek için tıkla... HD Tune'de hızların daha yüksek olduğunu görmüştüm.