K Kaan1922 Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #1 İyi günler, yeni bir hard disk aldım fakat bilgisayar görmüyor, yani aygıt yönetiminde var yani bağlamada sorun yok fakat disk yönetiminde görmüyor ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2022
İyi günler, yeni bir hard disk aldım fakat bilgisayar görmüyor, yani aygıt yönetiminde var yani bağlamada sorun yok fakat disk yönetiminde görmüyor ne yapabilirim?
Çözüm K K Kaan1922 24 Ocak 2022 technope dedi: Çözümü burada paylaşırsanız aynı durumu yaşayıp sonradan görecek olanlar da faydalanır. Genişletmek için tıkla... Ben harddiski kasa kapalıyken takmıştım, çıkarttım açtım bilgisayarı ,açıkken taktım geldi.
technope dedi: Çözümü burada paylaşırsanız aynı durumu yaşayıp sonradan görecek olanlar da faydalanır. Genişletmek için tıkla... Ben harddiski kasa kapalıyken takmıştım, çıkarttım açtım bilgisayarı ,açıkken taktım geldi.
technope Hectopat İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.982 Çözümler 11 24 Ocak 2022 #2 Aygıt yönetiminde seçip isim vermelisin. Tam olarak ekran görüntüsü atarsan yardımcı olalım. Artı -1 Eksi
KS KS K Kaan1922 Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #3 Çözdüm sorunu, teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
technope Hectopat İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.982 Çözümler 11 24 Ocak 2022 #4 Kaan1922 dedi: Çözdüm sorunu, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çözümü burada paylaşırsanız aynı durumu yaşayıp sonradan görecek olanlar da faydalanır. Artı 0 Eksi
Kaan1922 dedi: Çözdüm sorunu, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çözümü burada paylaşırsanız aynı durumu yaşayıp sonradan görecek olanlar da faydalanır.
KS KS K Kaan1922 Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #5 technope dedi: Çözümü burada paylaşırsanız aynı durumu yaşayıp sonradan görecek olanlar da faydalanır. Genişletmek için tıkla... Ben harddiski kasa kapalıyken takmıştım, çıkarttım açtım bilgisayarı ,açıkken taktım geldi. Artı 0 Eksi Çözüm
technope dedi: Çözümü burada paylaşırsanız aynı durumu yaşayıp sonradan görecek olanlar da faydalanır. Genişletmek için tıkla... Ben harddiski kasa kapalıyken takmıştım, çıkarttım açtım bilgisayarı ,açıkken taktım geldi.