yiğiteryılmaz Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 Turbox B85 anakart Hadron HD 413 500 600 watt PSU GT 730 ekran kartı (GTX 1660 Super yükselteceğim direk) i5 4570 işlemci (ileride yükselteceğim) 8 GB DDR 3 RAM 240 GB bory SSD var SSD artık bana yetmiyor. Hard disk oyunlarda FPS düşürür mü, kasma yapar mı? İndirme hızı falan umurumda değil. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2025
Turbox B85 anakart Hadron HD 413 500 600 watt PSU GT 730 ekran kartı (GTX 1660 Super yükselteceğim direk) i5 4570 işlemci (ileride yükselteceğim) 8 GB DDR 3 RAM 240 GB bory SSD var SSD artık bana yetmiyor. Hard disk oyunlarda FPS düşürür mü, kasma yapar mı? İndirme hızı falan umurumda değil.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #2 Hayır FPS ile alakası yok hard diskin. Sadece oyun geç açılır gereksiz vaktinden çalar.
Long live to aztecs Femtopat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #3 FPS düşürür performansda düşüş olur
YusufKinq Femtopat Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #4 FPS'i direkt etkilemez ama gözle görülür fark olur, donma takılmalar olur. LorenzoMatterhorn dedi: Hayır FPS ile alakası yok hard diskin. Sadece oyun geç açılır gereksiz vaktinden çalar. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam okuma hızı ile bağlantılı olduğu için FPS çok az değişir.
FPS'i direkt etkilemez ama gözle görülür fark olur, donma takılmalar olur. LorenzoMatterhorn dedi: Hayır FPS ile alakası yok hard diskin. Sadece oyun geç açılır gereksiz vaktinden çalar. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam okuma hızı ile bağlantılı olduğu için FPS çok az değişir.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.565 Çözümler 9 3 Temmuz 2025 #5 FPS'i ne arttırır ne de azaltır sadece yükleme ekranında biraz fazla beklersin o da Hard disk tabanlı kasmalardır.
FPS'i ne arttırır ne de azaltır sadece yükleme ekranında biraz fazla beklersin o da Hard disk tabanlı kasmalardır.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #6 YusufKinq dedi: FPS'i direkt etkilemez ama gözle görülür fark olur, donma takılmalar olur. Hayır hocam okuma hızı ile bağlantılı olduğu için FPS çok az değişir. Genişletmek için tıkla... Yani 2 3 FPS'nin lafı olmaz diye düşünüyorum.
YusufKinq dedi: FPS'i direkt etkilemez ama gözle görülür fark olur, donma takılmalar olur. Hayır hocam okuma hızı ile bağlantılı olduğu için FPS çok az değişir. Genişletmek için tıkla... Yani 2 3 FPS'nin lafı olmaz diye düşünüyorum.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 3 Temmuz 2025 #7 Sıkıntılı hard diskler etkiler. FPS direkt düşürmez ama takılma sorunu yaratır genel olarak.
YusufKinq Femtopat Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #8 LorenzoMatterhorn dedi: Yani 2 3 FPS'nin lafı olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Olmaz ama takılmalar ciddi söz konusu.
LorenzoMatterhorn dedi: Yani 2 3 FPS'nin lafı olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Olmaz ama takılmalar ciddi söz konusu.
rheme18 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 157 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 64 GB RAM RTX 4060 AMD Ryzen 5 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 3 Temmuz 2025 #9 hocam hdd fps i düşürmez gecikmeyi yükseltir
yiğiteryılmaz Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #10 Çok teşekkürler hard disk alacağım o zaman ne SSD'ler çok pahalı anakartıma uyar değil mi 1 TB hard disk. A1peren dedi: Sıkıntılı hard diskler etkiler. FPS direkt düşürmez ama takılma sorunu yaratır genel olarak. Genişletmek için tıkla... İyi bir marka alıcam Seagate en iyi markalardan biriymiş Arkadaşlar o parayı vereceğime beklerim sorun değil çok çok pahalı.
Çok teşekkürler hard disk alacağım o zaman ne SSD'ler çok pahalı anakartıma uyar değil mi 1 TB hard disk. A1peren dedi: Sıkıntılı hard diskler etkiler. FPS direkt düşürmez ama takılma sorunu yaratır genel olarak. Genişletmek için tıkla... İyi bir marka alıcam Seagate en iyi markalardan biriymiş Arkadaşlar o parayı vereceğime beklerim sorun değil çok çok pahalı.