Hard disk sağlığı 0 olmuş

Rabbani Catesby

Centipat
Daha fazla  
Resimdeki gibi 10. ayın 29'unda çekilmiş olan fotoğrafta hard diskin salığı yüzde yüz ancak şu an salığı 0. Bu neden kaynaklandı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-29 005419.png
    1,6 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleyen: Moderatör:
Resimdeki gibi 10. ayın 29'unda çekilmiş olan fotoğrafta hard diskin salığı yüzde yüz ancak şu an salığı 0. Bu neden kaynaklandı?
Bir sorun yaşamıyorsan yazılımsal bir hatadan kaynaklı %0 gözüküyordur. Üzerinde durma derim.S.M.A.R.T bad sektör gösteriyor o başka.

HDD gözü sıkışmıştır. Garantisi devam ediyor ise verin. Yoksa deneyimli biri tamir edecektir.
Hangi marka?

Garantisini bilmiyorum ancak bilgisayarı toplu aldım markasını bilmiyorum, yakın zamanda zaten SSD alacağım bari hard disk boşa gitmesini istemedim, tamire götürürüm.
Desteğiniz için teşekkürler.

Garantisini bilmiyorum ancak bilgisayarı toplu aldım markasını bilmiyorum, yakın zamanda zaten SSD alacağım bari hard disk boşa gitmesini istemedim, tamire götürürüm.
Desteğiniz için teşekkürler.
en az 2 yıl garantisi yasal olarak olmak zorunda. Garantisi devam ediyorsa doğrudan garantiye verin.
Kullandığınız yazılım HDD model adı yazar. Oradan markasını bulabilirisiz ve hatta garanti süresi sorgulanabilir.

en az 2 yıl garantisi yasal olarak olmak zorunda. Garantisi devam ediyorsa doğrudan garantiye verin.
Kullandığınız yazılım HDD model adı yazar. Oradan markasını bulabilirisiz ve hatta garanti süresi sorgulanabilir.
2.el olarak almış. Garantisi olduğunu sanmıyorum. Tabi 10 yıllık garanti veren yerlerde var orası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…