1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 15 Kasım 2022 #1 Sadece 3 senelik olan laptopumun HDD'sinin sağlığı yüzde 8. bilgisayarı hiç düşürmedim. Ayrıca herhangi bir şekilde darbe bile almadı. Herhangi bir hata almıyorum. Sebebi nedir?
Sadece 3 senelik olan laptopumun HDD'sinin sağlığı yüzde 8. bilgisayarı hiç düşürmedim. Ayrıca herhangi bir şekilde darbe bile almadı. Herhangi bir hata almıyorum. Sebebi nedir?
KS KS 1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 15 Kasım 2022 #11 Emrecngz dedi: Tuştan kapatınca benim laptopta da veri kaybı olmuştu. Sanırım modelden modele değişbilir ama bunu yapınca aniden gücü kesiyor. Genişletmek için tıkla... İnternette eğer HDD bir veri okurken veya yazarken güç kesilince hasarlanıyor diye görmüştüm. Fakat ben veri kaybı yaşamadım. Artı 0 Eksi
Emrecngz dedi: Tuştan kapatınca benim laptopta da veri kaybı olmuştu. Sanırım modelden modele değişbilir ama bunu yapınca aniden gücü kesiyor. Genişletmek için tıkla... İnternette eğer HDD bir veri okurken veya yazarken güç kesilince hasarlanıyor diye görmüştüm. Fakat ben veri kaybı yaşamadım.