Gonuldagi Megapat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 367 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #11 Formatla HD tune bunları düzeltir inşallah. Sonra tekrar kısa taramayla bak..
Batuyed Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 865 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-4770 3.4ghz, Rx 480 4GB, 16GB Ram 1600mhz, 450W Psu. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2024 #12 Gonuldagi dedi: Formatla HD tune bunları düzeltir inşallah. Sonra tekrar kısa taramayla bak.. Genişletmek için tıkla... nasıl yaparım söylediğinizi?
Gonuldagi dedi: Formatla HD tune bunları düzeltir inşallah. Sonra tekrar kısa taramayla bak.. Genişletmek için tıkla... nasıl yaparım söylediğinizi?
Gonuldagi Megapat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 367 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #13 Batuyed dedi: Nasıl yaparım söylediğinizi? Genişletmek için tıkla... HD Tune Pro programını indir. Onda bulursun Türkçe program şimdi hatırlamıyorum. Trial versiyonda yapar.
Batuyed dedi: Nasıl yaparım söylediğinizi? Genişletmek için tıkla... HD Tune Pro programını indir. Onda bulursun Türkçe program şimdi hatırlamıyorum. Trial versiyonda yapar.
Batuyed Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 865 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-4770 3.4ghz, Rx 480 4GB, 16GB Ram 1600mhz, 450W Psu. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2024 #14 Gonuldagi dedi: HD Tune Pro programını indir. Onda bulursun Türkçe program şimdi hatırlamıyorum. Trial versiyonda yapar. Genişletmek için tıkla... ne yapacağım anlayamadım
Gonuldagi dedi: HD Tune Pro programını indir. Onda bulursun Türkçe program şimdi hatırlamıyorum. Trial versiyonda yapar. Genişletmek için tıkla... ne yapacağım anlayamadım
Gonuldagi Megapat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 367 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #15 Batuyed dedi: Ne yapacağım anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Sen en iyisi formatla yine HD Tune programini indir tekrar bad sector taramasi yap. Olmadi makine formati ile dene cok uzun surer bu 1 1.5 gun surer.
Batuyed dedi: Ne yapacağım anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Sen en iyisi formatla yine HD Tune programini indir tekrar bad sector taramasi yap. Olmadi makine formati ile dene cok uzun surer bu 1 1.5 gun surer.